Indenlandske og nationale lokomotiver begyndte at arbejde i KARDEMİR

Indenlandske og nationale lokomotiver begyndte at arbejde i KARDEMİR
Indenlandske og nationale lokomotiver begyndte at arbejde i KARDEMİR

Karabük jern- og stålfabrikker (KARDEMİR), Tyrkiet lokomotiv- og motorindustri Inc. (TÜLOMSAŞ) begyndte at bruge lokomotiver produceret med indenlandske faciliteter.

Vores virksomhed, der sigter mod at øge den indenlandske og den nationale produktion, imødekommer dens behov i denne retning ved at bruge indenlandske og nationale faciliteter. Turkey Locomotive and Engine Industry Inc. (TÜLOMSAŞ) begyndte brugen af ​​lokomotiverne, der blev produceret med lokale midler og bragt til vores fabriksområde.

Vores lokomotiver arrangerede en parade ved ceremonien, hvor vores formand for bestyrelsen Mustafa Yolbulan og vores bestyrelsesmedlemmer, vores General Manager Necdet Utkanlar og vores øverste ledelse deltog. Offeret blev slagtet med ønske om at være gavnligt for vores lokomotiver med dieselelektrisk funktion tildelt til vores transportdirektorat.

Med konstatering af, at de arbejder dag og nat for at reducere vores virksomheds og vores lands udenlandske afhængighed, erklærede bestyrelsesformand Yolbulan, at de har fuld tillid til produktions- og teknikfunktionerne i vores land, og de ønsker, at denne erhvervelse skulle være et eksempel for alle sektorer.

Derudover åbnede vi vores nye investering, luftledninger, i dag. Linjen med en længde på 950 meter og en bæreevne på 1500 ampere giver transmissionen mellem vores switchyard og vores meltshop.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar