42 sporvognskøretøjer vil blive købt til Çiğli Light Rail System Line

42 sporvognskøretøjer vil blive købt til Çiğli Light Rail System Line
42 sporvognskøretøjer vil blive købt til Çiğli Light Rail System Line

Metro A.Ş., et af de offentlige transportselskaber i Izmir Metropolitan Kommune, åbnede et bud på køb af 20 sporvogne til brug i linjen Çiğli Light Rail System, der vil blive tilbudt den 42. oktober.


Izmir Metro A.Ş. Den leverer 42 sporvognskøretøjer, 131 reservedele, 11 specialværktøj og udstyr. Leveringstiden for sporvognskøretøjer er 42 måneder. Inden for denne periode vil alle arbejdsposter, der er omfattet af kontrakten, blive afsluttet, og den midlertidige accept og endelige accept af hele arbejdet vil blive foretaget. Leveringsplan 18 sporvogne i 2. måned 20 sporvogne i 2. måned 21 sporvogne i 15. måned Produktionsalbum, salgsfremmende videoer, modeller i 21. måned 24 sporvogne i 15. måned 24 kugler Reservedele i 131. måned 24 kugleudstyr og Faciliteter 11. Månedlig 27 sporvognsadministration, efter levering af de første 8 sporvognskøretøjer, vil være i stand til at foretage ændringer vedrørende leveringstid og antallet af køretøjer, der skal leveres, hvis det er nødvendigt, og underretter kontrahenten 2 måneder i forvejen. Dette vil dog aldrig ændre betingelsen om, at hele ordren leveres i slutningen af ​​den 3. måned fra kontraktdatoen.

At nå bud på indkøb af sporvognskøretøjer KLIK HERchat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar