Izmir første nostalgiske sporvogn starter den 9. september

Izmir første nostalgiske sporvogn starter den 9. september
Izmir første nostalgiske sporvogn starter den 9. september

Den første af de tre nostalgiske sporvogne med gummihjul bygget af Izmir Metropolitan Municipality inspireret af elektriske tog kom til byen. Det elektriske køretøj, der er blevet testet i First Kordon, begynder at betjene den 98. september, hvor Izmirs entusiasme for frigørelse vil opleves for 9. gang.


Den første af de tre nostalgiske sporvogne bygget af Izmir Metropolitan Municipality for at tjene mellem Alsancak Havns viadukter og Cumhuriyet Square kom til First Kordon. For ikke at ødelægge Kordons struktur vil trikken have gummihjul og arbejde med elektricitet; Efter testene tages den i brug onsdag den 98. september, når Izmir fejrer 9-året for sin befrielse fra fjendens besættelse.

Undersøgelse af det indgående køretøj og gennemgang af de seneste forberedelser, Dr. Buğra Gökçe sagde, at den anden af ​​sporvognene vil komme til byen efter 45 dage, og den tredje vil blive taget i brug efter 90 dage. Køretøjerne kører på den 1660 meter lange rute mellem Cumhuriyet Square og Alsancak Port viadukter på den eksisterende vej ved kysten. Ud over Alsancaks havneviadukter blev der oprettet et specielt område til parkering af sporvogne, vedligeholdelse, rengøring og opladning.

Indenlandsk virksomhed produceret

İzmir Metro A.Ş., tilknyttet İzmir Metropolitan Municipality. De nostalgiske sporvogne med gummihjul, der skal betjenes af virksomheden, blev inspireret af de elektriske tog, der betjente İzmir mellem 1928 og 1954 mellem Güzelyalı og Konak. Køretøjerne er fremstillet af et lokalt firma, der producerer nostalgiske elektriske sporvogne til forskellige dele af verden i Denizli.

Vil foretage en gensidig ekspedition

De nostalgiske sporvogne, der består af en enkelt vogn og har en kapacitet på 28 personer, foretager indbyrdes sejladser, efter at de to andre er taget i brug. Førerkabinen er placeret på begge sider af vognen. Passagerer; Det vil være i stand til at komme af / på ved fire stop: Cumhuriyet-pladsen, Gündoğdu-pladsen, Alsancak-molen og Alsancak-havnen. Farven på de to køretøjer vil være grøn og gul, baseret på farven på de sporvogne, der betjener byen i 1900'erne, og det tredje køretøj vil være blåt, der repræsenterer den nuværende metro.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar