Spænding fortsætter ved U18 European Beach Volleyball Championship

Spænding fortsætter ved U18 European Beach Volleyball Championship
Spænding fortsætter ved U18 European Beach Volleyball Championship

Tyrkiske hold blev elimineret ved U18 European Beach Volleyball Championship, den største internationale organisation i pandemiperioden. De hold, der spiller den sidste serie, vil blive annonceret i aften.


Izmir Metropolitan Municipality og arrangeret af Volleyball Federation of Turkey-18 Spændingen fortsætter i fuld gang ved European Beach Volleyball Championship. Tyrkiske hold Necmi Ayberk Güllük-Batuhan Kuru, Furkan Ramazan Kaplan-Sacit Kurt, Bahadır Utku Keskin-Ahmet Can Tur, Tuana Dinçer-Melisa Özşar sagde farvel til mesterskabet på Pamucak Beach. De fire hold spiller hver den sidste serie i mænd og kvinder, vil blive annonceret i aften.

Finalen spilles søndag den 20. september, og mestrene modtager deres trofæer. De sidste kampe i turneringen, som spilles uden et publikum på grund af pandemireglerne, Izmir Tube vil blive sendt direkte den. Kvindernes finale finder sted kl. 16.15 og mændenes finale kl. 17.15. Præmieoverrækkelsen af ​​mesterskabet finder sted kl. 18.15. 21 atleter fra 58 lande for kvinder og 24 atleter fra 70 lande for mænd deltog i organisationen.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar