Stålskæringsceremoni af bugserbåden, der skal bygges af UZMAR til Aarhus Havn

Stålskæringsceremoni af bugserbåden, der skal bygges af UZMAR til Aarhus Havn
Stålskæringsceremoni af bugserbåden, der skal bygges af UZMAR til Aarhus Havn

UZMAR Shipyard huggede det første stål af RAmparts 19 bugserbåd bygget til Danmarks Aarhus Havn den 03. september med ceremonien med deltagelse af et begrænset antal værdifulde gæster inden for omfanget af Covid-3000-tiltag.


Efter at havnemyndighederne i UZMAR og Aarhus havde trykket på knappen til den første stålskæring, foretog kaptajn Knud Erik Østerberg Hansen, en af ​​embedsmændene i Aarhus Havn, også den første svejsning af skibet. Kaptajn Hansen erklærede i sin tale, at UZMAR er en af ​​de bedste skibsværfter i Europa og tilføjede; ”På vegne af Aarhus Havn vil jeg gerne takke UZMAR Managers, salgsteamet og alle, der bidrog til gennemførelsen af ​​dette projekt før og efter kontraktens underskrivelse. Jeg er sikker på, at dette projekt vil være meget vellykket, og vores gode forbindelser med UZMAR vil fortsætte i fremtiden. "

RAmparts 3000 klasse ASD bugserbåd, der har fået navnet "Hermes", vil være 30 meter lang og have 2 motorer fra 2013kw. New Hermes, Robert Allan Ltd. Det blev designet af Hermes, og det forventes at gøre en stor forskel i operationer med sine 20 ton trækkraft sammenlignet med 65 ton trækkraft. Det har også betydeligt højere manøvredygtighed, større effektivitet og præcision i de opgaver, det vil udføre. Med sit ASD-system (Azimuth Stern Drive) vil Hermes være i stand til at yde den højeste standard for sikker service til store skibe, der ankommer til Århus.

En bemærkelsesværdig fordel ved Hermes, som gør en stor forskel fra andre slæbebåde, er at den har en mekanisk hybridfunktion kaldet Tandem-tilstand. Takket være denne tilstand vil slæbebåden ikke kun have en sikrere og mere miljøvenlig identitet, men også være i stand til at køre med lavere driftsomkostninger. Tale ved ceremonien berørte UZMAR Projektdirektør Mr. Emrah Sönmez disse træk ved Hermes; "Vi kan let sige, at dette projekt vil være en reel revolution i slæbebådsoperationer." sagde.

I sin tale sagde Mutlu Altuğ, vicepræsident for UZMAR Board, ”Jeg tror, ​​at Hermes vil være den første af mange skibe, vi vil bygge for Danmark i fremtiden. Som UZMAR har vi fået en ny værdifuld kunde, og Aarhus Havn har nu fået en livstidspartner. Dette slæbebåd, som vi skal bygge, vil tjene til Aarhus Havn med succes i mange år. " sagde.

Hr. Noyan Altuğ, bestyrelsesformand for UZMAR, takkede deltagerne og dem, der bidrog til projektet i hans budskab; ”Vi er glade for at starte dette værdifulde projekt. Slæbebåde bygget af UZMAR i mange havne i verden har tjent sikkert i årevis. Med Hermes tilføjer vi Danmark til dette kort. Det gør os stolte af, at denne slæbebåd, der er miljøvenlig og kraftfuld på alle måder, effektiv, har stor havkapacitet og vil være udstyret med den nyeste teknologi, vil begynde sin pligt i den nye periode i Århus, den vigtige havn i Europa. sagde.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar