BAKKA Logistics Center møde afholdt med TCDD Tasimacilik

BAKKA Logistics Center møde afholdt med TCDD Tasimacilik
BAKKA Logistics Center møde afholdt med TCDD Tasimacilik

Inden for rammerne af Logistics Center Research and Pre-Feasibility Report study, hvis forberedelsesproces løbende foregår af Western Black Sea Development Agency (BAKKA), fortsætter ansigt til ansigt og online interviews inden for og uden for regionen. I denne retning Devlet Demiryolları Taşımacılık A.Ş., en vigtig interessent i logistik. afholdt et online møde med.


TCDD Taşımacılık A.Ş. Ankara Regional Manager Sönmez Sefercik, TCDD Taşımacılık A.Ş. Ankara Freight Service Manager Levent Öz, TCDD Zonguldak Çatalağzı Logistikchef Vedat Vecdi Akça, BAKKA Zonguldak Investment Support Office Koordinator Mustafa Ayhan İnanır, ekspert Kübra Birhan, chef for strategiudvikling og programmering, Mehmet Çetinkaya og projektteamet deltog.

På online-mødet blev der først og fremmest givet oplysninger om agenturets aktiviteter, og baggrunden og begrundelsen for undersøgelsen af ​​logistikcentrets forsknings- og præ-gennemførlighedsrapport blev givet. Derefter gav jernbanetjenestemænd oplysninger om TCDDs nuværende og planlagte logistikcentre og deres vellykkede eksempler, belastningstyper og kapacitet, godstrafik med havne, eksisterende og planlagte jernbanelinjer og deres rehabiliteringsprocesser, jernbanelinjen, der kommer til Filyos-regionen, og projektets arbejde skal udføres.

Inden for rammerne af Filyos Valley-projektet blev kravet om et logistikcenter i regionen vurderet med hensyn til jernbaner og gensidige synspunkter blev udvekslet.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar