European Beach Volleyball Championship Started

European Beach Volleyball Championship Started
European Beach Volleyball Championship Started

Izmir Metropolitan Municipality og arrangeret af Tyrkiet i European U-18 Beach Volleyball Championship match begyndte Volleyball Federation.


Izmir Metropolitan Municipality og Tyrkiet i fællesskab arrangeret af European Volleyball Confederation of Volleyball Federation (CEV) U-18 European Beach Volleyball Championships in women and match groups of men i dag er nøjagtige, registrerer derefter vigtige begivenheder i Pamucak Beach i başladı.selçuk fra 21 lande i kvinder 58 24 atleter fra 70 lande sveder til medaljekonkurrence. I alt 32 kampe afholdes den første dag, hvoraf 64 er kvinder.

Finalen sendes direkte

Hold til både mænd og kvinder er i grupper på 8. De første 3 dage bliver spillet kvalificerende og kvartfinalekampe. Semifinalen og de sidste kampe afholdes søndag den 20. september. På grund af pandemireglerne spillede turneringen uden et publikum, søndagens sidste kampe Izmirtubevil blive sendt live.

TuanaDincer og Melisa Özsar repræsenterer vores land i kvindekategorien i den organisation, der i alt varer fire dage. Vores tre besætninger går ud i sandet for mænd. Necmi Ayberk Güllük-Batuhan Kuru, Furkan Ramazan Kaplan-Sacit Kurt og Bahadır Utku Keskin-Ahmet Can Tur tager til banen i en halvmåne-badedragt ved European Volleyball Confederation (CEV) U-18 European Beach Volleyball Championship.

Bolde desinficeres

Pandemiske regler anvendes i turneringen. Temperaturen for alle der kommer ind i området måles, masker og handsker fordeles. Bolde, dommerbord og stole desinficeres efter hver kamp. Alle inden for deres felt bærer masker, inklusive atleter.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar