GES Engineering udviklede bærbart tårn til flere formål til miljømæssig dominans

GES Engineering udviklede bærbart tårn til flere formål til miljømæssig dominans
GES Engineering udviklede bærbart tårn til flere formål til miljømæssig dominans

Mobiliteten skabt af trusler som irregulær migration, smugling og terrorisme, som er steget i de senere år, er blandt de vigtigste dagsordenspunkter for de væbnede styrker og sikkerhedsstyrker. I betragtning af behovene i denne henseende udviklede GES Engineering Multi-Purpose Portable Tower, en innovativ løsning.


Væbnede styrker og sikkerhedsstyrker De har brug for løsninger, der vil dominere miljøet i kampen mod terrorisme, grænseoverskridende operationer, bekæmpelse af uregelmæssig migration og smugling, midlertidige og faste baseområder, flygtningelejringslejre, beskyttelse af kritiske faciliteter og land- og søgrænser og mange andre opgaver. Tårne er en af ​​de førende måder at opretholde denne dominans på. Disse operationelle scenarier kræver imidlertid mobile eller installerbare løsninger. GES Engineering's Multi-Purpose Portable Tower-løsning er udviklet til at imødekomme netop dette behov.

Det multifunktionelle bærbare tårn, hvor radarer, kommunikationsenheder, elektro-optiske systemer, våben og lignende nyttelast kan integreres, giver betydelige fordele og fleksibilitet i situationskendskab og taktisk overlegenhed.

Multifunktionelt bærbart tårn, disse fordele og fleksibilitet; let at transportere og sætte op Evne til at arbejde i marken i lang tid og med høj pålidelighed under alle vejrforhold egnethed til alsidig brug og nyttelastintegration; at kunne udføre både bemandede og ubemandede missioner i overensstemmelse med operationelle behov tårne ​​og nyttelast kan fjernstyres med 3G-modulet.

Ikke påvirket af begrænsninger på grund af jordstruktur

En af de innovative funktioner i det multifunktionelle bærbare tårn er, at kabinen og løfteblokken kan bevæges i den angivne retning med 0,1 graders præcision. Med disse bevægelser kan synsvinklen og indgrebet af nyttelastene såsom våben eller elektrooptiske sensorer, der bæres på tårnet, ændres ud over deres grænser. Således fjernes begrænsninger som følge af landstrukturen.

Praktisk løsning på behov i marken

GES Engineering medstifter Serhat Demir påpeger, at det multifunktionelle bærbare tårn har åbnet et nyt kapitel inden for produktudviklingsmetoder: ”Multifunktionelt bærbart tårn er et produkt, der automatisk kan udjævne sig i skrånende terræn. Vi har udviklet dette før og præsenteret for branchen som et produkt; Vi leverede vores Shelter Leveling System ved at integrere det i det multifunktionelle bærbare tårn. Derudover gør vores Shelter and Mobile Platform løfte- og transportsystem det multifunktionelle bærbare tårn muligt at transportere med en bugsering uden behov for at lægge det på et køretøj. Således er GES Engineering blevet et firma, der kan tilbyde integrerede løsninger ved at kombinere forskellige produkter. Efterhånden som vores produktfamilie udvikler sig, vil vores innovative løsninger af denne type vokse endnu mere og mere forskelligartet. "

GES Engineering udviklede Multi-Purpose Portable Tower-løsningen, især i betragtning af mobiliteten skabt af de stigende trusler såsom uregelmæssig migration, smugling og terrorisme ved grænserne. Let at transportere; let at installere; Det multifunktionelle bærbare tårn vil være det uundværlige udstyr fra de væbnede styrker og sikkerhedsstyrker, som kan operere i lang tid med høj pålidelighed og tilbyder de kritiske funktioner, der er nødvendige meget med sit innovative design.

Hvorfor?

Væbnede styrker og sikkerhedsstyrker i kampen mod terrorisme i grænseoverskridende operationer til bekæmpelse af uregelmæssig migration og smugling i midlertidige og faste basisregioner i indvandrerboliger De har brug for løsninger, der vil dominere miljøet i kritiske faciliteter, beskyttelse af land- og havgrænser og i mange andre opgaver. Tårne er en af ​​de førende måder at opretholde denne dominans på. Disse operationelle scenarier kræver imidlertid tårne, der er mobile og kan installeres i marken. GES Engineering's Multi-Purpose Portable Tower-løsning er udviklet til at imødekomme netop dette behov. Det multifunktionelle bærbare tårn, hvor radarer, elektro-optiske systemer, våben og lignende nyttige belastninger kan integreres, giver brugeren situationsbevidsthed og taktisk overlegenhed.

Hvad er nytGES Engineering's Portable Tower-løsning til flere formål opfylder de mest kritiske behov med sit innovative design:

 • Det er let nok til at blive transporteret af 25 × 30 køretøjer med en vægt på 11 tons sammenlignet med andre alternativer, der vejer 4-4 tons.
 • Med det integrerede automatiske nivelleringssystem kan det bruges i skråninger op til 7 grader. I sådanne terræner bliver den klar til brug ved at udjævne automatisk uden behov for brugerintervention.
 • Med sin integrerede generator kan den installeres i marken inden for 10 minutter uden behov for andet supportudstyr.
 • Takket være den integrerede generator kan den arbejde alene (stå alene) i marken.
 • Nivelleringssystemet kan også bruges til at laste og losse containeren fra køretøjet uden behov for andet udstyr.
 • Det er kompatibelt med "Shelter and Mobile Platform Lifting and Transport System", et andet produkt fra GES Engineering. Takket være dette system kan det transporteres med en bugserende lastbil uden at skulle læsses ind i et køretøj.
 • Ved at flytte kabinen og løfteblokken i den specificerede retning med 0,1 graders præcision kan de nyttige belastninger såsom våben eller elektrooptiske sensorer, der bæres på tårnet, ændres ud over deres grænser. Således fjernes begrænsninger som følge af landstrukturen.
 • Takket være dens elektromekaniske mekanismer og mekaniske låse arbejder den i marken i lang tid med høj pålidelighed.
 • Personalets adgang til kabinen leveres af en stige i løfteblokken. Derudover kan personale før kabinen bliver lodret komme ind i kabinen gennem en dør på den, og systemet kan gøres lodret, mens det er inde i kabinen.
 • Både kabinen og hele systemet kan pansres i henhold til kravene.
 • Containere, tårne ​​og nyttelast kan fjernstyres med 3G-modulet.
TilpasningsevneDet multifunktionelle bærbare tårn kan bruges som et bemandet vagttårn såvel som at bære forskellige nyttelast:

 • Radarer
 • Elektro-optiske sensorer
 • Våbensystemer,
 • Anti-drone-systemer
 • Mobil vejrkontrolstation,
 • Sikkerhedssystemer (ansigtsgenkendelse, nummerpladegenkendelse ... osv.)

ForbedringerArbejdet fortsætter med den første prototype af det multifunktionelle bærbare tårn. GES Engineering fortsætter med at arbejde på nye funktioner. Disse inkluderer oprettelse af arbejds- og lysområder ved at udvide containeren sidelæns.

Anvendelsesområder

 • Midlertidige basisarealer
 • Land- og havgrænser
 • Kritiske faciliteter
 • Midlertidig luftkontrolstation,
 • Vagttårn og kanontårn
 • Udendørs sikkerhedsapplikationer for byen (overvågning af sociale begivenheder, sikkerhedsapplikationer til sportsturneringer ... osv.)

funktioner

 • Drev: Elektrisk / hydraulisk
 • Indendørs / udendørs højde: 2,5 / 10 m
 • Systemets samlede vægt: 11 t
 • Kabine-mål (bredde / længde / højde): 1,4 / 1,8 / 2,2 m
 • Platform (kabine) vippefunktion: Ja
 • Auto Lift-funktion: Ja
 • Manuel liftfunktion: Ja
 • Opsætningstid: 10 min
 • Ændring af førerhusets synsvinkel: Ja
 • Føler ved ændring af førerhusets synsvinkel: 0,1 grader
 • Rustning: Valgfri
 • Højdejustering: Maksimalt 7 grader

sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer