Goodyear kronede sin succes med dobbelt podium i Le Mans 24 timer

Goodyear vendte med succes tilbage fra Le Mans, verdens mest prestigefyldte udholdenhedsløb, der fandt sted i weekenden. Konkurrerende med Goodyear-dæk i LMP2-klassen i løbet kronede 2 hold deres succes ved at tage podiet.

Dette års 24 timer i Le Mans var den første Le Mans-udfordring, Goodyear har deltaget i, siden han vendte tilbage til international motorsport, som han annoncerede under samme begivenhed sidste år. Siden da har Goodyear Racing-teamet arbejdet tæt sammen med alle partnerteam og konstant forberedt sig på det hårde løb.

To af disse hold kvalificerede sig til podiet i slutningen af ​​24 timers hård konkurrence. I LMP24-klasseudfordringen med 2 biler blev JOTA nummer to, mens Panis Racing blev nummer tre. Podiumsucces for de to hold i denne hårde udfordring er et bevis på den race-dækkende ydeevne og holdbarhed af Goodyear-dæk, som er dækleverandører til fem af de 2 køretøjer i LMP24-kategorien.

Goodyear EMEA Motorsports Director Ben Crawley, om emnet; ”Vi er glade for at krone dette udfordrende løb med en dobbelt podiumsucces. JOTA og Panis Racing holdene gjorde et godt stykke arbejde, og vi er stolte af at arbejde tæt sammen med dem for at maksimere ydeevnen. ACO, der har organiseret en så succesrig organisation efter en vanskelig periode, fortjener også anerkendelse. Det er dejligt at være her igen. " han snakkede.

Jota-holdet holdt en spektakulær 24-timers forestilling med piloterne Anthony Davidson, Antonio Felix da Costa og Roberto Gonzalez. Panis Racing-holdkørere, der blev nummer tre i løbet, var Nico Jamin, Matthieu Vaxiviere og Julien Canal. Den franske trio havde også et fremragende løb hjemme.

Algarve Pro Racing, et af Goodyear-holdene, opnåede en bemærkelsesværdig succes og sluttede på ottende plads med sin slående sorte farve og Goodyear-logo.

Goodyear Resilience Program Manager Mike McGregor sagde; ”Jeg lykønsker JOTA- og Panis-holdene, der har nået podiet. Disse to hold og Algarve Pro Racing udviste en stærk udfordring gennem hele løbet. Udviklingsarbejdet, vi udførte direkte med holdene, som f.eks. 'B-type' dejkomponenten, som vi designet specielt til Le Mans, har betalt sig. Goodyear-dæk beviste deres holdbarhed under hele løbet. "

Goodyear Blimp var på himlen under løbet

Goodyear var ikke kun på banen i 24 timer i Le Mans, men også på himlen med det ikoniske Goodyear Blimp. Den ikoniske Goodyear Blimp dukkede også op i dette vigtige løb efter sin tilbagevenden til Europa i år.

Goodyear Blimp forsynede sine gæster med en spændende flyoplevelse i hele Le Mans samt fangede enestående luftudsigt over løbet.

Om Goodyear Blimp sagde Ben Crawley: ”Denne uge var vores øjne ikke kun rettet mod banen, men også på himlen over banen. At se Goodyear Blimp for første gang på et europæisk løb siden 1980'erne var en enorm mulighed og en bemærkelsesværdig succes for os alle. Tak til ACO, der hjalp med at få dette til at ske. ”