Minister Karaismailoğlu undersøgte Salarha-tunnelen

Minister Karaismailoğlu undersøgte Salarha-tunnelen
Minister Karaismailoğlu undersøgte Salarha-tunnelen

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu, generaldirektør for motorveje Abdulkadir Uraloğlu og den ledsagende delegation; Han foretog en række besøg i Rize torsdag den 24. september for at holde forskellige kontakter og undersøge igangværende projekter.


Minister Karaismailoğlu, der foretog undersøgelser i Salarha-tunnelen under opførelse i den første del af Rize-programmet, modtog oplysninger om tunnelarbejderne fra General Manager.

Vores minister Karaismailoğlu, som passerede gennem tunnelen, der snart vil være afsluttet og taget i brug, sagde under sit besøg på tunnelens byggeplads; ”Vi undersøgte vores arbejde i Salarha Tunnel, et af vores vigtigste motorvejsprojekter i Rize, på stedet. Takket være Salarha-tunnelen, der forbinder ringvejen Rize og Küçükçayır-vejen, falder den 12 kilometer lange vej til 4.3 kilometer, og rejsetiden på 30 minutter falder til 5 minutter. " sagde.

Med Salarha-tunnelen, som er cirka 3 kilometer lang, hvilket er vigtigt for transporten af ​​befolkningen i regionen og aflastningen af ​​bystrukturen og forbinder til den sydlige ringvej, vil trafiktætheden i byen og kystvejen falde.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar