Skolestøtteprojekt fortsætter i hjem i pandemiperioden

Skolestøtteprojekt fortsætter i hjem i pandemiperioden
Skolestøtteprojekt fortsætter i hjem i pandemiperioden

Zehra Zümrüt Selçuk, minister for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjenester, sagde, at de lavede nye regler ved at ændre gennemførelsen af ​​skolestøtteprojektet for børn, der fortsætter deres uddannelse derhjemme i pandemiperioden. Selçuk sagde: "Vi vil fortsætte skolestøtteprojektet, som vi fortsætter med at gennemføre hjemme, i tråd med pandemiprocessen i den nye uddannelsesperiode inden for rammerne af de foranstaltninger, der er bestemt i den kommende periode." sagde.


Ministeriet for familie-, arbejdsmarkeds- og socialtjeneste efterlod ikke dårligt stillede børn, der studerer mellem 5. og 8. klasse alene i pandemiperioden med skolestøtteprojektet iværksat inden for rammerne af social og økonomisk support (SIA). Minister Selçuk sagde, at inden for rammerne af skolestøtteprojektet er situationen for børnene til familier i nød omplanlagt i overensstemmelse med pandemiske foranstaltninger.

Vi leverede materialer vedrørende vores børns alder og uddannelse

Selçuk sagde, at de ringede til de familier, der drager fordel af projektet i pandemiperioden, og fik oplysninger om børnenes situation i deres hjem. ”Vi besluttede de rigtige materialer og leverede dem til vores børns familier. Ud over de ressourcebøger, vi har bestemt i henhold til vores børns alder og uddannelse, har vi leveret malingmateriale og intelligensspil til vores børn, der gør det sjovt at tilbringe tid derhjemme. Vi organiserede læseaktiviteter hjemme. Vi informerede mødre, fædre og børn om brugen af ​​undervisningsmateriale for at udføre aktiviteterne på den mest effektive måde. " han snakkede.

Vores børns selvtillid er steget

Minister Selçuk sagde, at de modtog positiv feedback fra familier og børn angående de aktiviteter, der blev udført inden for rammerne af skolestøtteprojektet, ”Da vi så på den modtagne feedback, observerede vi, at vores børns selvtillid inden for rammerne af projektet steg. sagde.

2020 børn går ind i 95 procent i 10

Selçuk sagde, at de leverer kildebøger til at hjælpe børn med at forberede sig til eksamen, ”Vi giver også vejledning til børn i valg af gymnasium i overensstemmelse med deres interesser og evner. Ifølge LGS-centerresultaterne for 2019 kom 46 børn ind i 10 percentilen og fik point over 400; I 2020 steg dette antal til 95. " Han talte i formen.

Minister Selçuk erklærede, at 2020 børn, der opnåede succes ved at indtaste 10-percentilen i henhold til LGS-centerscores i 37, blev placeret i Science High School; Han bemærkede, at 8 børn kom ind i Social Sciences High School, 8 børn kom ind i Anatolian Imam Hatip High School, 3 børn trådte i Teacher High School og 39 børn trådte i Anatolian High School.

16 Tusind børn har haft gavn af skolestøtteprojektet

Minister Selçuk sagde også, at i henhold til dataene fra juli 5 var i alt 8 tusind 2020 børn omfattet af skolestøtteprojektet, hvor børn, der studerer i 16. og 229. klasse, understøttes af akademiske, sociale, kulturelle og sportsaktiviteter.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar