Turismøde fra Ağrı Governorship

Turismøde fra Ağrı Governorship
Turismøde fra Ağrı Governorship

Et turistsektormøde blev afholdt af guvernørskapet i Ağrı, hvor Ağrıs kulturelle og turistaktiviteter blev drøftet.


Billed- og salgsfremmende aktiviteter organiseret på İbrahim Çeçen University Cultural Center; sundhed, tro og kulturelle aktiviteter natur, vinter og sports turisme; Mødet består af fire hovedemner: investeringer og sektororganisation; Guvernør Dr. Osman Varol, borgmesteranklager Sayan, İbrahim Çeçen Universitetsrektor Prof. Dr. Abdulhalik Khan, stedfortrædende guvernør Ahmet Baycan dronningen, leder af Tyrkiets bjergbestigning Dr. Ersan awesome, Tyrkiets skifederationspræsident V. Jafar Nuroğl, distrikt af distriktsguvernører samt Taşlıçay borgmester Ismet Taşdemir; Institutionelle direktører og repræsentanter, repræsentanter for presseorganisationer, repræsentanter for relevante ikke-statslige organisationer, akademikere, forskere, arkæologer, projekteksperter, relevante virksomhedsejere, bjergbestigere, bloggere og rejseguider.

Et nyt billede af Ağrı, sociale medier og traditionel forfremmelse, geografiske tegn og brandregistreringer, info-ture, geotermiske faciliteter og fysioterapi, Ağrı-bjergomgivelser og Noahs Ark, İshak Pasha Palace og Ahmed-i Hani, restaurering af vigtige værker, en ny Som et skicenter blev Ağrı-bjerget, bjergbestigningsfaciliteter og social infrastruktur, fiskesøvandring og daglig infrastrukturinfrastruktur, trekkingruter, boliginvesteringer og funktionelle anlægsinvesteringer, der understøtter sektorinteressenter, fastlæggelse af sektorproblemer og lokale underhåndsoverskrifter, med 75 deltagere. Turismesektormødet startede med sektormøder, hvor hvert underemne blev drøftet af små grupper og fortsatte med læsning af rapporter udarbejdet af grupperne.

Som et resultat af mødet, hvor de generelle problemer i provinsen og investeringerne i kultur- og turistsektoren blev drøftet, blev evalueringsrapporten udarbejdet og guvernør Dr. Det blev præsenteret for Osman Varol.

Efter præsentationen på mødet i turistsektoren sagde guvernør Dr. Osman Varol: 'Vi organiserer vores sektormøder for at foretage gennemførlighedsundersøgelser inden vores projekter og for at få ideer fra eksperter og interessenter på dette område. I dag gennemførte vi gruppestudier inden for kultur og turisme, som er en af ​​de få sektorer, der udgør kernen i vores aktiviteter i Ağrı. sagde.

Understreget, at provinsen har et stort potentiale i kultur- og turistsektoren, sagde guvernør Varol: 'Vores by har verdenskendte dyrebare værdier uden behov for salgsfremmende aktiviteter. Vores pligt i denne henseende; At realisere de infrastrukturværker, som vi kan tilbyde de relevante mennesker inden for sport, sundhed og kultur. Jeg tror, ​​at ved at arbejde i samarbejde med sektorinteressenter vil vi bære vores Ağrı til det sted, det fortjener på turiststedet, og vi vil være i stand til at udføre dette arbejde som et eksempel for vores land. ' sagde.

Mødet med turistsektoren sluttede med en speciel session af "Great Mount Ararat Project", der blev holdt på İbrahim Çeçen University Guesthouse, hvor Mount Ararat blev drøftet.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar