Anafartalar sporvognslinje byggeri arbejder snart

Anafartalar sporvognslinje byggeri arbejder snart
Anafartalar sporvognslinje byggeri arbejder snart

Taler ved ceremonien, hvor de første trin nøgler til Sahabiye Urban Transformation Project og Seyrani Urban Transformation Project blev givet af Kayseri Metropolitan Municipality, sagde minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, at opførelsen af ​​Anafartalar sporvognslinje, som er 6,8 kilometer, starter snart.


I en erklæring om, at han er meget glad for at være i Kayseri, sagde Karaismailoğlu: ”I 2003, især som ministeriet for transport og infrastruktur, øgede vi længden på den delte vej fra 6 tusind kilometer til 27 tusind kilometer med de arbejder, vi udførte i hele vores land. Vi forlængede længden af ​​den 83 kilometer delte vej i Kayseri med 640 kilometer med et stort spring fremad. Vi har 15 aktive projekter i Kayseri med hensyn til motorveje. Forhåbentlig vil vi fuldføre dem så hurtigt som muligt og bidrage til Kayseris økonomi og produktion.

Igen lavede vi bud på vores Anafartalar sporvognsprojekt, som er et af de vigtigste projekter for Kayseri. Vi starter snart opførelsen af ​​vores 6,8 kilometer lange linje. Vi forbinder byhospitalet, busstationen og højhastighedstogstationen. Vi øgede antallet af lufthavne fra 26 til 56. Vi gjorde luftvejen til folks vej. Vi nåede 20 millioner passagerer fra 210 millioner. Vi lavede et bud på en lufthavn, der passer til Kayseri, og vi vil snart bestemme placeringen og starte opførelsen. Vi vil forhåbentlig samle beboerne i Kayseri med terminalen, som vi bygger på et område på 37 tusind 500 kvadratmeter. Vi tilstræber at starte i de næste dage og afslutte inden for 2 år. Det bliver en lufthavn med en kapacitet på 5 millioner. Vi har mange igangværende projekter som denne. Vi vil forhåbentlig være sammen med projekter, der tilføjer værdi til Kayseris liv med hele vores team. Jeg ønsker, at nøglefærdige projekter er gavnlige. "


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar