Handicappede pausehuse begynder at tjene igen i Antalya

Handicappede pausehuse vil blive serveret igen i Antalya
Handicappede pausehuse vil blive serveret igen i Antalya

Handicappede Mola-huse i Antalya Metropolitan Kommune, som var lukket på grund af pandemien, begynder at tjene igen mandag den 5. oktober.


Handicappede pausehuse i Metropolitan Kommune, som blev lukket på grund af pandemien, åbner igen deres døre for privatpersoner fra mandag den 5. oktober. 'Demirgül Mola House' i Kepez-distriktet, 'Falez Mola House' i Muratpaşa-distriktet og 'Pınarbaşı Mola House' i Konyaaltı-distriktet vil tjene i tråd med de meddelelser, der er udstedt af sundhedsministeriet og ministeriet for national uddannelse.

HANS KODE SPÆRES

Inden for rammerne af pandemiske regler blev der dannet morgen- og aftengrupper i pausehuse. Den handicappede person kan modtage service fra pausen i 4 timer om dagen. Der er maksimalt 3 handicappede på samme tid i pausen. Familier med handicappede vil være i stand til at lave en aftale ved at kontakte Mola Evleri for at drage fordel af tjenesten. Ved indgangen til Mola-husene måles handicappede personers brand, og HES-koden vil blive afhørt.

Molahuse, hvor familier sikkert kan overlade deres handicappede børn, fremstår som områder, hvor privatpersoner kan udvikle deres sociale færdigheder. Projektet gør det muligt for familier at blive integreret i det sociale og kulturelle liv og udføre deres daglige rutine, som de ikke kan gøre, mens de tager sig af deres børn.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer