Minister Karaismailoğlu: Vi har et intensivt arbejde med at integrere flytog og bus

Minister Karaismailoğlu: Vi har et intensivt arbejde med at integrere flytog og bus
Minister Karaismailoğlu: Vi har et intensivt arbejde med at integrere flytog og bus

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, sagde: ”Det er nødvendigt at integrere flyet, toget, endda bil og bus sammen. For at forbinde disse sammen har vi meget arbejde med at kombinere enkeltstående apps. Vi vil bære frugterne af dette i de kommende dage. " sagde. Minister Karaismailoğlu sagde, at de forstår, hvor vigtige e-handels- og logistikproblemer er i epidemiprocessen, '' Derfor forbereder vi os i øjeblikket på en stor transformation i PTT, og vi fortsætter vores forberedelser til 5G hurtigt. Når tiden kommer, skifter vi til 5G, når tiden kommer, sammen med verden. ''


Transport- og infrastrukturminister Karaismailoğlu Fair, arrangeret af avisen Sabah 3. Tyrkiet deltog i topmødet i 2023. giver information om det arbejde, der er udført i ministeriet i den digitale konverteringsproces Karaismailoğlu, digitalisering med angivelse af, at Tyrkiet har en vigtig plads i verden, det udtrykte mål er at gøre livet lettere for mennesker. Påpeger, at deres job er at transportere menneskelig belastning og data, sagde Karaismailoğlu, at digital transformation accelererede på en uforudsigelig måde, og dens værdi blev fordoblet, især med pandemiprocessen.

Karaismailoğlu om, at det var umuligt at halte bag Tyrkiets digitalisering i verden, fortsatte han med at forklare:

”Vi er endda nødt til at gå over dette punkt. Vi er meget påståelige i denne henseende. Som Tyrkiet er vi verdens bedste noktalarınd inden for digitalisering. Som ministeriet oplever vi den digitale transformation på højeste niveau med vores satellitter, som vi sender i luften, på land, i havet og i rummet, og vi får vores borgere til at leve, og det vil vi fortsætte med at gøre.

5G er også meget diskuteret i verden. Der er vigtigt arbejde hen imod dette. I Tyrkiet forbereder vi vores infrastruktur til det. Det vigtigste her er at bruge indenlandske og nationale teknologier. 5G er ikke et etableret system i verden, og vi falder ikke bagud. Vi fortsætter vores forberedelser til 5G hurtigt. Når tiden kommer, når tiden kommer med verden, skifter vi til 5G. "

Under henvisning til vigtigheden af ​​mikromobilitet i dagligdagen påpegede Karaismailoğlu, at disse køretøjer er meget vigtige for sundhed, tidsbesparelse og afstand, og at dette spørgsmål er blandt de emner, de holder af.

"Både mikromobilitet og smarte byer er øverst på vores dagsorden"

Adil Karaismailoğlu sagde, ”Både mikromobilitet og smarte byer er øverst på vores dagsorden. Vores land er et af de lande, der bruger de mest avancerede intelligente teknologier. Vi vil øge dette meget mere. Det er nødvendigt at integrere fly, tog, endda bil og bus sammen. For at forbinde disse sammen har vi meget arbejde med at kombinere enkeltstående apps. "Vi vil bære frugterne af dette i de kommende dage." Karaismailoğlu understregede, at de arbejder på at lette menneskers liv, og at dette er deres mål, og understreger, at de foretager deres investeringer i overensstemmelse hermed.

"Vores unge tager meget vigtige skridt mod digitalisering"

Transport- og infrastrukturminister, Karaismailoğlu, berørte den betydning, de tillægger indenlandsk og national teknologi, og berørte også bidraget fra digital transformation til iværksætteri. Understreger, at digitalisering baner vejen for iværksættere, sagde Karaismailoğlu: ”Vores unge kan bidrage til teknologi fra deres hjem og tage meget vigtige skridt med digitalisering. Vi arbejder som ministerium ved at undersøge og undersøge for at give tilstrækkelig støtte til disse A-Ge-studier. Vi er her for at lave applikationer, der vil bane vejen for dem, ”sagde han.

Taler om virkningerne af pandemiprocessen på det daglige liv, sagde Karaismailoğlu, at strømmen af ​​liv og behov har ændret sig siden marts. Karaismailoğlu, som sagde, at de arbejder for at imødekomme skiftende behov, foretog evalueringer om deres arbejde inden for digitalisering.

Understreger, at de lægger særlig vægt på miljøbevidsthed blandt disse undersøgelser, sagde Karaismailoğlu: ”Vi har forstået, hvor vigtige e-handel og logistik er i epidemiprocessen. Derfor forbereder vi os i øjeblikket på en stor transformation i PTT. Vi er i øjeblikket på 5 procent inden for godstransport som logistik på jernbanen. Vi sigter mod at øge dette til 10 procent og 20 på kort tid ”.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer