Smart Technologies Integration i Prison Præsentationsmøde

Smart Technologies Integration i Prison Præsentationsmøde
Smart Technologies Integration i Prison Præsentationsmøde

Minister Karaismailoğlu sagde, at med Smart Technologies Integration Project kan nogle grundlæggende operationer udføres uden behov for personale. Minister Karaismailoğlu sagde, at dømte vil udføre nogle grundlæggende operationer uden behov for personale, "Omfanget af undersøgelsen inkluderer videoopkald over enheder, kantineordrehåndtering, videohelsetjenester, optælling af fingeraftryk, anmodning om bog, ansøgningstjenester for andragender, informations- og meddelelsestjenester." .


Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu deltog i det indledende møde med projektet "Integration of Smart Technologies in Prisons Project", der blev implementeret af Türk Telekom, hvor også justitsminister Abdülhamit Gül deltog.

Karaismailoğlu sagde, at de som ministeriet bidrog til den nationale politik til forbedring af retssystemet med hensyn til infrastruktur og bemærkede, at de vigtigste supplerende elementer, der fremskynder udviklingsprocessen, utvivlsomt er innovationer inden for informatik og kommunikation.

Karaismailoğlu sagde: ”I de sidste 18 år har vi som ministerium foretaget en investering på 76,1 mia. TL, indtil kommunikationsinfrastrukturen er bragt i sin nuværende tilstand. Vi har en fiberlinjelængde på 405 tusind kilometer. Det er veje til informationssamfundet. Vi lægger vejen på Tyrkiet, nationen hånd i hånd, jo længere du klatrer til toppen af ​​verdensligaen, ”sagde han.

Karaismailoğlu understregede, at innovationer inden for informatik og kommunikation har implementeret et vigtigt projekt for at lette levevilkårene i kriminalitets- og tilbageholdelseshuse, og gjorde opmærksom på projektets betydning.

"Arbejder udføres med teknologisk infrastruktur"

Karaismailoğlu erklærede, at betingelserne for fanger i fængsels- og tilbageholdelseshuse vil ændre sig med implementeringen af ​​denne praksis, fængselsadministrationens arbejdspladser vil blive lettet, og problemerne for fængtes pårørende vil blive lettet betydeligt. Ved brug af smarte multimedieenheder får fanger og fanger lov til at udføre nogle definerede procedurer uden at forlade deres afdelinger. Undersøgelsens omfang inkluderer videoopkald via enheder, kantineordrehåndtering, videohelsetjenester, optælling af fingeraftryk, boganmodning, andragelsestjenester, informations- og annonceringstjenester. Normalt udføres det arbejde, der overvåges, med den teknologiske infrastruktur. Optællingsarbejdet med mange medarbejdere hver dag bliver lettere. Systemet med at efterlade penge til kantineindkøb forsvinder. Eksternt møde vil også blive leveret til pårørende til fanger, der ikke kan besøge ansigt til ansigt. ''

"Dommes levevilkår forbedres"

Påpeger, at nogle ansøgninger såsom e-advokat og e-læge vil blive implementeret i projektets anden fase, påpegede Karaismailoğlu, at dette vil forbedre dommes levevilkår.

Karaismailoğlu erklærede, at 17 multimedieenheder blev installeret i Sincan Women's Closed Prison i første fase, og at de blev åbnet til testformål.

Karaismailoğlu sagde, at bestræbelserne på at installere 100 multimedieenheder i Bakırköy kvinders lukkede fængsel og Sincan Juvenile Prison indtil udgangen af ​​året sagde: ”National Judicial Network Information System (UYAP) og bankintegrationer vil være afsluttet inden 15. november. Vores mål er at installere disse enheder i alle fængsler i vores land og at lette fængsels liv med en forståelse, der prioriterer universelle menneskerettigheder. Hovedmålet for os alle er at rehabilitere de tilbageholdte og fanger og integrere dem i samfundet igen ”.

Karaismailoğlu erklærede, at projektet er et arbejde i overensstemmelse med princippet om "Implementering af nye applikationer, såsom videomøde med fanger og tilbageholdte med deres slægtninge, elektronisk andragende levering ved hjælp af teknologiske faciliteter" i det juridiske reformstrategidokument, der blev annonceret af præsident Recep Tayyip Erdoğan i 2019 Han understregede, at landets holdning ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol og internationale retlige institutioner vil styrke sig med dets infrastruktur.

I erklæringen om, at de som ministeriet vil levere effektive tjenester på hvert trin ved at øge andelen af ​​digitale løsninger inden for transport og kommunikation, sagde Karaismailoğlu, at de er opmærksomme på vigtigheden af ​​digitalisering.

"Det muliggør digital samtale"

Türk Telekom Senior Manager Ümit Önal påpegede, at projektet, der muliggør digitale opkald i kriminelle institutioner, blev gennemført med bidrag fra Innova, koncernvirksomheder, der arbejder med systemintegration, og sagde: ”Med end-to-end integrerede it-løsninger har Innova hidtil Han støttede mange store projekter, herunder transportsystemer ”.

Önal udtrykte, at der blev talt 3 år i forhandlingerne med Justitsministeriet for afslutningen af ​​projektet, "Som Türk Telekom arbejder vi på at reducere varigheden af ​​formidlingen til 2 år".


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar