Første Otokar ARMA 8 × 8 ordre fra Afrika

Første Otokar ARMA 8x8 ordre fra Afrika
Første Otokar ARMA 8x8 ordre fra Afrika

Tyrkiets førende producent af landsystemer, Otokar omkring 110 millioner USD i Armada og 8 × 8 pansrede køretøjer, Cobra II taktisk modtog en ordre fra landene i Afrika. Otokar begynder leveringen af ​​pansrede køretøjer i 8 inden for rækkevidden af ​​ordren, som er den første Arma 8 × 2021-ordre modtaget fra Afrika.


Tyrkiets førende producent af landsystemer, Otokars eget design og producerede et højt beskyttelsesniveau og overlegen mobilitet med en bemærkelsesværdig evne til fortsat at blive foretrukket af pansrede køretøjer i venlige og allierede lande. Otokar fortsatte sit gennembrud i eksporten uden at bremse til trods for pandemien og modtog en ny eksportordre på ca. USD 110 millioner fra et afrikansk land for forskellige typer pansrede køretøjer. Arma 8 × 8 og Cobra II 4 × 4 taktiske hjulpansrede køretøjer inkluderet i ordren; Det tilbydes med reservedele og uddannelsesservice. Leveringer er planlagt til at starte i 2021 og være afsluttet inden udgangen af ​​2022.

Tyrkiets eneste nationale producent af landsystemer, Otokar General Manager Serdar Görgüç, sagde til ordren: "Intellektuel ejendomsret i alle vores pansrede køretøjer i Otokar, som foretrækkes på den internationale arena; Tyrkiet og de tyrkiske styrker i forsvarsfagingeniører og bærer arbejdskraften for arbejdere i udlandet. Med denne ordre bliver vores Arma 8 × 8 køretøj vores første afrikanske passager; Det vil tjene på det afrikanske kontinent. Det gør os også stolte af, at denne nye ordre kom fra et land, hvor vi tidligere eksporterede. Vores køretøjer, som vores bruger har medtaget i sin beholdning og er tilfredse, blev en reference for hans nye ordre; De foretrak, at Otokar mødte deres 4 × 4 og 8 × 8 taktiske pansrede hjul.

Otokar pansrede køretøjer tjener i dag i mere end 35 brugerbeholdninger i mere end 50 lande. Otokar pansrede køretøjer, der betragtes som verdens førende køretøjer i deres klasse, gør opmærksomhed med deres mobilitet, beskyttelsesniveau og overlevelsesevne.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer