Bestyrelsen for videregående uddannelse vil rekruttere 5 kontinuerlige medarbejdere

Bestyrelsen for videregående uddannelse vil rekruttere 5 kontinuerlige medarbejdere
Bestyrelsen for videregående uddannelse vil rekruttere 5 kontinuerlige medarbejdere

for at deltage i Higher Education Quality Council, 4857 og anvendes til at få arbejdere til offentlige institutioner og procedurer i Tyrkiet inden for anvendelsesområdet for principperne for regulering af beskæftigelsesorganisationen (TEO) ved hjælp af tabeller, vil den følgende fordeling vist "permanente arbejdere" undersøgelsen til personalerekruttering blive udført.


Ansøgningsskema

Kandidater 06/10 / 2020-10 / 10/2020 Between Turkey Business Association (TEO) vil kunne ansøge via de elektroniske medier.

Partiinformation: Dato: 20/10/2020 Sted: Kvalitetskort for videregående uddannelser Tegningen afholdes i nærværelse af en notar og i nærværelse af et kamera og inden for rammerne af koronavirusforanstaltninger, Kvalitetsstyrelsen for videregående uddannelse (YÖKAK) Youtube kan følges live på kanalen.

For detaljer om annonce KLIK HER


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer