Periodisk vedligeholdelse af rulletrapper i Kocaelis Overpasses

Periodisk vedligeholdelse af rulletrapper i Kocaelis Overpasses
Periodisk vedligeholdelse af rulletrapper i Kocaelis Overpasses

Overfart, der er under Kocaeli Metropolitan Kommunes ansvar, er af stor betydning for brugen af ​​borgere i bytransport. Rulletrapper, der betjener disse overfarter, øger også borgernes transportkomfort. Kocaeli Metropolitan Municipality Building Control Department Energy, Lighting and Mechanical Works Branch Directorate teams udfører også periodisk vedligeholdelse af rulletrapper i alle distrikter i Kocaeli for at gøre det muligt for borgere at bruge rulletrapper og elevatorer sikkert og komfortabelt.

EN AF TURGUT ÖZAL BRIDGE TRAPPER LUKES


Inden for rammerne af modernisering af rulletrapper blev fornyelsen af ​​alt sikkerhedsudstyr og mekaniske dele af 16 rulletrapper i Turgut Özal, Adnan Menderes, Mimar Sinan og Çayırova Overpasses planlagt af Metropolitan Municipality for at give mere behagelig service til borgerne. I denne sammenhæng vil primært Turgut Özal-broens nordlige rulletrapper forblive lukket i 15 (dage) fra torsdag den 2020. oktober 15. Efter processen her vil revisionen af ​​de nordlige og sydlige rulletrapper af Mimar Sinan Bridge blive startet.

PERIODISK VEDLIGEHOLDELSE

Periodisk vedligeholdelse og reparation af rulletrapper udføres i overensstemmelse med gældende regler. Ud over den månedlige periodiske vedligeholdelse udføres interventions- og reparationsservicen for funktionsfejl i rulletrapper og elevatorer af afdelingerne Energy Lighting and Mechanical Works Branch Management. Selvom servicekvaliteten, der tilbydes af alle rulletrapper og elevatorer, øges, drager borgerne fordel af denne service uden problemer.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer