MOTAŞ-busser rengøres hver aften

MOTAŞ-busser rengøres hver aften
MOTAŞ-busser rengøres hver aften

Desinfektions- og desinfektionsarbejderne i Malatya Metropolitan Municipality i hele Malatya bliver mødt med stor beundring af borgerne. Mens MOTAŞ, et af datterselskaberne i Malatya Metropolitan Municipality, lægger stor vægt på rengørings- og hygiejneundersøgelser under pandemiprocessen, kom vigtige udsagn fra MOTAŞs generaldirektør om spørgsmålet.


MOTAŞs generaldirektør Cemal Erkoç sagde, at de leverer tjenester i hele Malatya, ”Vi leverer service med 110 offentlige transportkøretøjer, inklusive 22 busser og 132 trabusser. Vores køretøjer rengøres hver aften efter flyvningen med stor omhu. Med pandemiprocessen gøres vores køretøjer klar til rejsen kl. 05.30:XNUMX om morgenen ved desinfektion efter rengøringsarbejde.

Som MOTAŞs generaldirektorat begyndte vi at tage nye fremgangsmåder og foranstaltninger i tråd med cirkulærerne, der blev offentliggjort med pandemiprocessen. I tråd med cirkulæret udstedt af indenrigsministeriet blev der indført nogle begrænsninger for offentlig transport for vores 65-årige borgere. Borgere over 65 år vil være i stand til at drage fordel af offentlig transport mellem 10.00 - 16.00.

Vores anmodning fra vores borgere er, at de ikke anmoder om at bruge offentlig transport uden for de angivne timer og ikke deltage i unødvendige diskussioner. Disse regler er regler, der anvendes for deres eget helbred ”. Erkoç sagde, at borgere kan bruge offentlig transport med ro i sindet.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer