Pandemi instruerede kvinder til at leje en bil

pandemi-kvinder-førte-til-leje-en-bil
pandemi-kvinder-førte-til-leje-en-bil

Verdensomspændende biludlejningstjenester, biludlejning, Tyrkiets første og eneste indenlandske digitale platform vivi.com.t annoncerer sine biludlejningsdata. Ifølge Vivi-data; I de første 9 måneder af dette år steg kvinders biludlejningspriser til 30 procent. Mens 95 procent af de kvindelige chauffører foretrak automatiske køretøjer, var det mest foretrukne mærke Mini Cooper.


Ved at tjene med mottoet, som du vil leje en bil, annoncerede Vivi ni måneders data om biludlejning. Ifølge Vivi-data; Mens 2019 procent af dem, der lejer biler i 12, var kvinder, steg denne sats til 2020 procent i de første 9 måneder af 30. Mens 95 procent af de kvindelige chauffører foretrak automatiske køretøjer, var deres prioritet med hensyn til mærket Mini Cooper. De mest efterspurgte modeller i hatchback (HB) køretøjer var Renault Clio og Volkswagen Polo. Evaluering af billejedataene, Vivi Bilgi Teknolojileri A.Ş. General Manager Selçuk Nazik sagde, ”Pandemien var vidne til en nødvendig transformation i sektoren. Betydningen af ​​bykontorer er vokset endnu mere, og timeleje er blevet populær. Mens de fleste huslejer var i Istanbul, var en ud af hver tre lejere kvinder ”.

"Næste år stiger biludlejningsindtægter til 8 milliarder TL!"

Understreger, at sektoren oplevede et tab på 2020 procent på grund af pandemien i 50, sagde Nazik: ”Selvom der var et fald på 61 procent i antal fly på grund af pandemien, var antallet af indenrigspassagerer 13.5 procent i september sammenlignet med den foregående måned ifølge data fra Generaldirektoratet for Statslufthavnsmyndighed (DHMI). øget. Generelt faldt antallet af passagerer i de første 2020 måneder af 9 dog med 51 procent på indenrigsflyvninger og 62 procent på internationale flyrejser sammenlignet med året før. Med disse data skrider biludlejningssektoren i direkte forhold, og i overensstemmelse med disse sammentrækningsgrader er også biludlejningssektoren faldet med 50 procent. Tyrkiet i 2019 var cirka 50 millioner biludlejningsdage, og cirka 7 milliarder TL blev opnået lejeindtægter. I de første 2020 måneder af 9 blev der lejet cirka 17.5 millioner dage med køretøj. Biludlejningsselskaber genererede en indtægt på ca. 2.7 mia. TL. 2020 forventes at lukke med 3.6 milliarder TL biludlejningsindtægter. ”I 2021 forventer vi, at lejeindtægterne vil være omkring 8 milliarder TL med eliminering af pandemiens negative virkninger.”

”På Vivi-platformen er der næsten 212 tusind køretøjer registreret i systemet af leverandørbilselskaberne rundt omkring i verden. Vi er i stand til at levere køretøjer til 60 lokationer i 91 lande rundt om i verden med aktive 2 udlejningsbilselskaber. Vi tilstræber at øge vores kundeportefølje med 700 procent inden udgangen af ​​2020, og vores største vækst vil være i 15. "Vi planlægger at øge antallet af registrerede kunder til 2021 tusind inden udgangen af ​​2021".


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer