Yıldırım-13 Bestler Streams-operation startede i Şırnak-Siirt-Van-Hakkari provinser

Yıldırım-13 Bestler Streams-operation startede i Şırnak-Siirt-Van-Hakkari provinser
Yıldırım-13 Bestler Streams-operation startede i Şırnak-Siirt-Van-Hakkari provinser

Driften af ​​Yıldırım-13 Bestler Streams blev indledt i provinserne Şırnak-Siirt-Van-Hakkari for at eliminere den separatistiske terrororganisations evne til at bevæge sig før vinteren og dens søgen efter husly for at sikre, at organisationen, hvis kommunikation i landet blev ødelagt, ikke kunne opnå denne kapacitet igen og fuldstændigt afslutte terroristens tilstedeværelse i landet.


I den pågældende operation under ledelse og administration af Gendarmerie Public Security Corps Command; 2.512 medarbejdere (161) heraf består af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) og Security Ranger teams er ansvarlige.

Som en del af lynoperationerne, der blev lanceret den 13. juli 2020 for at eliminere terrorisme, er i alt 124 terrorister blevet neutraliseret, 53 samarbejdspartnere er blevet fanget, 190 huler, krisecentre og pakhuse er blevet ødelagt, og mange våben, ammunition, mad og levende materialer er blevet beslaglagt. .

Yıldırım Operationer fortsætter med støtte fra vores folk på en trofast og beslutsom måde.

 


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer