13 milliarder lira yderligere ressourcer afsat til Bursas højhastighedstog- og metroprojekter

Milliarder lira af yderligere midler afsat til højhastighedstog- og metroprojekter under stipendiet
Milliarder lira af yderligere midler afsat til højhastighedstog- og metroprojekter under stipendiet

AK-part Bursa-stedfortræder og medlem af TBMM-plan og budgetkommission Ahmet Kılıç, der deltog i bestyrelsesmødet i Rumelia Industrialists and Business People Association (BALKANTÜRKSİAD) på Balkan, meddelte, at der blev afsat en yderligere ressource på 2021 milliarder lira i 13-budgettet til Bursas transportprojekter. Vekil Kılıç sagde: "Højhastighedstog- og metrolinjeværkerne, der giver nem adgang til Bursa City Hospital, fortsætter uafbrudt."

"En vigtig andel blev tildelt Bursa i 2021-budgettet"


Vekil Kılıç oplyste om sit arbejde i TBMM-planen og budgetudvalget, at vigtige andele blev tildelt Bursa i 2021-budgettet.

Kılıç sagde, ”Vi fortsætter også vores arbejde intenst. 2021-budgettet for vores land steg fra 22.9 billion 1 milliarder TL til 95,5 billion 1 milliarder TL med en stigning på 346,1 procent i henhold til budgetloven fra det foregående år. Der er skabt et godt budget til de moderne verdensmål fra uddannelse til sundhed, fra interne anliggender til nationalt forsvar, fra handel til teknologi. Vigtige aktier blev også tildelt Bursa i 2021-budgettet. Den drivende kraft i Tyrkiets Bursa produktionskapacitet og potentialet for yderligere stigninger i alle områder. Vi stræber efter, at Bursa drager fordel af vores stats investeringer på højeste niveau. I 2021 håber vi, at vi når niveauerne før epidemien med hensyn til økonomiske aktiviteter. "

13 milliarder lira ekstra ressource til Bursas transport

Med hensyn til transportprojekterne i Bursa sagde Vekil Kılıç, at der er afsat 106 milliarder lira i 2021-budgettet til de resterende 11 kilometer til højhastighedstogværker. Arbejderne fortsætter uafbrudt, i 100-året for vores republik, vil vi være i stand til at gå fra Bursa til Ankara med højhastighedstog i 2023. Derudover modtog vi et ekstra budget på 2 milliarder lira til metrolinjen, der giver nem adgang til Bursa City Hospital. Dette projekt implementeres i en periode på 2 år. Vi modtog en yderligere støtte på 2021 milliarder lira i alt i 13-budgettet for Bursa. Vi vil gerne takke vores transportminister for deres støtte i denne henseende ”.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer