Emirates holder sit løfte til sine passagerer

Emirates holder sit løfte til sine passagerer
Emirates holder sit løfte til sine passagerer

Opfylder sit løfte til sine passagerer har Emirates gennemført en travl tidsplan for at fjerne efterslæbskrav forårsaget af rejseforstyrrelser.


I løbet af den syvmåneders periode, der begyndte i april, modtog Emirates, bekræftede og behandlede ca. 1,7 millioner anmodninger om refusion. Som et resultat tilbagebetalte virksomheden sine passagerer til et beløb på 6,3 mia. AED. AED 4,7 milliarder af dette beløb blev returneret til passagerer, der bookede direkte fra virksomheden, mens det resterende beløb blev refunderet gennem rejsebureauer.

Emirates har også ændret status på næsten 130.000 millioner flykuponer, mens de administrerer over 4 forespørgsler vedrørende retur fra sine passagerer og rejsebureaupartnere.

På toppen af ​​Emirates-projektet oplevede det en massiv stigning i sit team på 19 personer inden epidemien og nåede 110 medarbejdere, der var ansvarlige for verifikation og behandling af returneringer. Virksomheden opnåede dette ved at ansætte personale fra andre afdelinger til at hjælpe med arbejdet.

Emirates Airline-præsident Sir Tim Clark sagde: ”I de tidlige år af 2020 forstyrrede COVID-19 rejsen rundt om i verden kraftigt, hvilket førte til hidtil usete beløb for refusionsanmodninger i luftfarts- og rejsebranchen inklusive Emirates. Dette var især uvilligt for flyselskaber, der var strandet af kontanter, da operationerne blev drastisk reduceret. Vi har aldrig glemt det engagement, vi forpligtede os over for vores passagerer i disse vanskelige måneder, da vi kæmpede med indvirkningen af ​​epidemien på vores aktiviteter.

”Takket være arbejdet i vores retur- og kundeserviceteams, support og samarbejde fra vores forretningspartnere og forståelsen af ​​vores passagerer, som Emirates, ryddede vi vores efterslæb. Sammenlignet med den præ-epidemiske periode er der stadig høje anmodninger om retur og flykuponændringer, men vi har nu kapaciteten til at styre dem inden for en syv-dages afslutningsperiode. "

Sir Tim tilføjede: ”I Emirates tilbyder vi ud over refusion også vores passagerer fleksibilitet til at rejse på et senere tidspunkt. Vi har også hjulpet hyppige flyers med at bevare deres status og tilbudt nye måder at tjene og bruge Miles på. Hos Emirates har vi introduceret branchens første gratis globale COVID-19 forsikring, implementeret biologiske sikkerhedsforanstaltninger på jorden og i luften og gjort oplysninger om de mest opdaterede rejsebetingelser let tilgængelige på vores hjemmeside for at sikre endnu mere komfort for vores passagerer, der fortsætter med at flyve. "

Emirates fortsætter med at gå foran ved at tilbyde sine passagerer rejsesikkerhed og pålidelighed.

Tidligere på ugen annoncerede flyselskabet endnu en første i branchen, der tilbyder sine passagerer en gratis multirisiko-rejseforsikring og COVID-1-forsikring for alle billetter købt den 2020. december 19 og derefter. Ud over COVID_19 sundhedsforsikring inkluderer Emirates 'nye generøse tilbud betingelser for rejseforstyrrelser på grund af personlige ulykker under rejsen, vintersportsdækning, tab af personlige ejendele og uventet lukning af luftrummet, rejsetips eller advarsler. Klik her for mere information.

Fleksibilitet og sikkerhed: Emirates 'bookingpolitikker giver passagererne fleksibilitet og tillid til deres rejseplaner. Passagerer, der køber en Emirates-billet for at rejse inden 31. marts 2021, kan nyde generøse reservationsbetingelser og muligheder, hvis de skal ændre deres rejseplaner. Passagerer har mulighed for at ændre deres rejsedatoer eller forlænge gyldigheden af ​​billetten med to år. Klik her for mere information.

Sundhed og sikkerhed: Emirates har implementeret et omfattende sæt foranstaltninger, herunder distribution af gratis hygiejnesæt, der indeholder masker, handsker, håndrens og antibakterielle klude til alle passagerer for at sikre passagerernes og medarbejdernes sikkerhed, både på jorden og i luften, på hvert trin af deres rejse. For mere information om disse foranstaltninger og de tjenester, der er tilgængelige på hver flyvning, besøg: https://www.emirates.com/tr/turkish/help/your-safety/ .

Dubai har genåbnet sine døre for internationale forretnings- og fritidsbesøgende. Med sine solrige strande, kulturarvshændelser og indkvartering i verdensklasse og fritidsfaciliteter er Dubai en af ​​de mest populære globale byer. I 2019 bød byen 16,7 millioner besøgende velkommen og var vært for hundredvis af globale møder og messer samt sports- og underholdningsbegivenheder. Dubai er blevet en af ​​de første byer i verden, der modtager et Safe Travel-frimærke fra World Travel and Tourism Council (WTTC) med omfattende og effektive foranstaltninger truffet for at sikre besøgende sundhed og sikkerhed.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer