Mobilitetspris til Mersin Metropolitan

myrtle bigsehire mobilitetspris
myrtle bigsehire mobilitetspris

Mersin Metropolitan Municipality, arrangeret af begivenhederne den 16. til 22. september mellem den europæiske mobilitetsuge, blev tildelt en pris af sammenslutningen af ​​kommuner i Tyrkiet. Metropolitan, med begivenhederne arrangeret inden for ugen '' National mobilitetsuge 2020 National Award ''nøgen området blev en af ​​de tre storbyer.


Mersin Metropolitan Municipality havde til formål at øge brugen af ​​cykler og gågader i løbet af ugen og opfordrede borgerne til at rejse med alternative transportmetoder i stedet for motorkøretøjer. Ugeomfang cykeltur, kunstkonkurrence for børn og bevidstgørelsesaktiviteter, der regulerer Metropolitan Municipality, Turkey Union of Municipalities oprettet internt "National Award Jury" blev tildelt af.

Büyükşehir viste succes i alle vurderede kategorier

Mersin Metropolitan Municipality, hvis værker i løbet af ugen blev evalueret af juryen "Den europæiske mobilitetsuge-aktiviteter""Permanente forholdsregler" ve "22. september bilfri dag" Han modtog sin pris som en af ​​de tre storbyer, der opfyldte dens kriterier.

"Uges aktiviteter" I kategorien blev aktiviteter som plakater, sociale medieindlæg, briefinger, musikforestillinger, filmvisninger, trafikuddannelser og brede deltagelsesvandringer evalueret.

"Permanente forholdsregler" I kategorien blev der taget hensyn til undersøgelser som udvikling af cykelstier, opførelse af cykelparkeringsområder, udvikling af grønne områder, ramper for handicappede og udvidelse af offentlige transportnet.

"22. september bilfri dag" I tilfælde blev aktiviteter som at gøre offentlige køretøjer og cykeldelingssystemet gratis hele dagen og åbne gader og boulevarder kun delvist evalueret.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer