PUBG Mobile opretholder sin popularitet rundt om i verden!

bordmand
bordmand

PUBG Mobile, der tiltrækker stor opmærksomhed over hele verden, fortsætter med at øge sin spillerbase. PUBG Mobile, som er blevet uundværlig for spillere i alle aldre, kan spilles både som FPS og TPS. PUBG, som først kom ind på markedet med sin pc-version, fortsætter sin berettigede påstand om at være det mest foretrukne spil på markedet for mobilspil efter succes på denne platform. I modsætning til pc-versionen anses den gratis version af mobilversionen for at spille en vigtig rolle for at nå ud til flere brugere end pc-versionen af ​​PUBG Mobile. Efter at have modtaget mere opmærksomhed fra mobilversionen, er PUBG Mobile Lite-versionen, som gør det muligt at bruge spillet på enheder med lavere ydelse, blevet fjernet, og det er kendt, at denne version er designet til at give brugerne en jævnere spiloplevelse på telefoner, hvis ydeevne ikke er særlig god.

Hvordan spiller jeg PUBG Mobile?


Har næsten de samme kriterier som computerversionen, Pubg mobil uc snyderi Det er blandt de mest downloadede spil i verden. I mobilversionen kan spillere indsamle genstande eller plyndre lidt lettere end pc-versionen. Årsagen til dette er kendt for at være lidt sværere at spille med skærmen på mobile enheder end at spille på en computer.

Erangel var det første kort, da PUBG Mobile-spillet blev frigivet, men nu er der kort med forskellige funktioner i spillet. De fleste af spillerne foretrækker stadig at spille i Erangel, fordi Erangel har det største område af spillet. Miramar, som har næsten det samme overfladeareal som Erangel-kortet, er et ørkenkort, og der er normalt kikkertvåben på dette kort. Som det kan forstås herfra, kan de køretøjer og genstande, der skal plyndres i PUBG Mobile, variere fra kort til kort. Sanhook, et af de senere kort over spillet, betragtes også som et af de mest populære kort. Dette mindre område er dækket af grønne områder. Spilletiden er kortere sammenlignet med andre kort. Deres våben er de samme som Erangel-kortet, men deres køretøjer er kendt for at være forskellige. Vikendi, det sidste kort tilføjet til spillet, skiller sig ud med sit gennemsnitlige areal sammenlignet med andre kort. Vejrforhold er kendt for at være snedækket på dette kort, der er helt dækket af sne.

Inden de går ind i spillet, vælger PUBG Mobile-spillere, hvor mange mennesker der vil deltage i spillet, og på hvilket kort de vil kæmpe. Spillere, der ikke er venner, men som ønsker at kæmpe med et hold på 4, tildeles et tilfældigt hold af spillet. Begyndelsen af ​​spillet flyves på hvert kort. Når flyet starter, er der maksimalt 100 mennesker i det. Flyet bevæger sig på en linjerute i en bestemt del af det valgte kort. Spillere kan også hoppe tæt på det område, de vælger på kortet, og lande på deres valgte placering. Spillere, der vælger at lande i de centrale områder, hvor deres modstandere er placeret, skal lande hurtigere end andre modstandere og finde våben hurtigt. Således kan de udelukke spillere, der landede efter dem. Eller de kan vælge at starte spillet lettere ved at lande på decentrale områder. Spillere, der lander på jorden, skal finde genstande og våben på cirka 10 minutter i huse, bygninger eller jorden. Spillere, der finder genstande og våben, gemmer sig ofte og venter på modstanderspillere og dræber dem. På grund af den sikre zone i spillet kan spillerne ikke altid forblive på et bestemt tidspunkt. Da den sikre zone, den almindelige zone, krymper hvert femte minut, skal spillerne konstant være på farten. Den sikre zone begynder at krympe mod en bestemt del af kortet, efterhånden som spillet skrider frem. På denne måde samles spillerne i denne region, og de ser hinanden og går ind i en hårdere kamp. Spillere, der er uden for den sikre zone, mister livet langsomt og derefter hurtigt. På vej til den sikre zone støder spillerne undertiden på den røde zone. 1 minut bomberegn opstår i det røde område. Spillere kan miste deres liv og være ude af spillet som et resultat af bomber, mens de passerer her med deres køretøjer. Luftdråber, der indeholder specielle genstande, kastes også fra flyet i spillet. På denne måde kan spillere, der modtager dropene, have en klar fordel i forhold til deres modstandere. Med indsnævringen af ​​den sikre zone samles spillerne i visse grønne og åbne områder. Af de spillere, der forsøger at skjule sig herfra og dræbe deres modstandere, bliver den sidste mand til at overleve vinderen af ​​spillet.

PUBG Mobile UC snyderi og Pubg mobil lite snyderi Spillere, der downloader deres applikationer via Tablet Man, kan have ubegrænsede spilpenge, som de kan bruge i spillet. Spillere, der bruger UC- og BP-mønter, der bruges i spillet, kan købe genstande i spillet og genstande i butikkerne med disse mønter. Selvom spilmønter kan købes med normale penge, kan spillere øge deres UC- og BP-spilpenge med PUBG Mobile UC-snyderiet på Tablet Adam-webstedet. Det er muligt for spillere, der bruger PUBG Mobile UC-snyderiet, at sende et beløb af spilpenge til deres konti. PUBG Mobile UC snyderi og PUBG Mobile Lite snyd apps Tablet Man kan downloades gratis fra.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer