Sådan repareres umalet karrosseri?

Sådan repareres det malingsløse karrosseri
Sådan repareres det malingsløse karrosseri

Paintless Body Dent Correction (PDR) er teknikken og kunsten at genoprette karosseribukker op til 5 cm i diameter, som forekommer på køretøjets karrosseri som et resultat af eksterne påvirkninger ved at korrigere karosseriets buler op til XNUMX cm i diameter med specialværktøj og uden nogen malingsproces. Korrektionsproces med malingløs karrosseri er fjernelse af skader, der opstår på køretøjets kropsdele uden nogen beskadigelse af malingen uden de traditionelle metoder til korrektion af kroppen og maling.


Hvis små og store parkeringsskader ikke beskadiger køretøjets originale lakering, rettes det med specielle reparationsteknikker og gendannes.

Umalet karrosserikorrektionsproces

Det skal være kendt, at den umalet korrektionsproces til karrosseri er en meget almindelig situation forårsaget af nogle eksterne påvirkninger på grund af nogle eksterne faktorer og har mange løsninger. Afhængigt af præferencen for mindre effektive skader såsom at kollapse og knuse på køretøjets krop, er dette en metode til at gendanne nogle af de værktøjer, der er specielt anvendt til dette job eller en applikation kaldet massagemetode uden at beskadige køretøjets egen maling. Hvad der er meget vigtigt i disse processer ses som den meget omhyggelige udførelse af disse processer. Den uforsigtigt foretrukne metode kan beskadige køretøjets maling og skabe et markant fald i køretøjets markedsværdi.

Fordele ved umalet korrektion af karrosseri

Årsagen til, at umalet karosserikorrektion, som generelt foretrækkes af køretøjsejere, er meget nyttig for køretøjsejere, er, at køretøjets oprindelige tilstand ikke beskadiges, og at dets værdi derfor ikke går tabt. En anden fordel er, at da der ikke bruges maling eller pasta, forhindres farven på den maling, der skal bruges med køretøjets egen maling, at være forskellig. Og ud over dette bruges det i dag af eksperter som en meget økonomisk metode.

Sådan repareres umalet karrosseri?

En af behandlingsmetoderne er kendt som korrektion ved at trykke på den bageste del af emhætten. Stangformede dele, der bruges bag på den sammenklappede del af køretøjet, bruges i processen med at trykke fra bagenden af ​​emhætten. Med disse dele anvendes det til depression med en massagemetode. Hvis der er nogen ekstern ruhed under denne proces, kan disse ruheder korrigeres ved en anden proces. I denne metode skal materialerne bag det beskadigede område fjernes.

En anden metode er støvsugning. Denne metode bruges i køretøjer, hvor den bageste del af karrosseriet ikke kan bruges. I denne metode er køretøjets maling ikke beskadiget.

En anden procesmetode er kendt som magnetisk anvendt metode. Denne metode bruges i dag som en meget effektiv metode. I denne procesmetode er der ikke behov for at fjerne materialerne. Det er en meget tidsbesparende behandlingsmetode. Det muliggør korrektion af skaderne uden at beskadige malingen i det beskadigede område med frekvensbølger. Derudover er der i denne metode programfunktioner alt efter placeringen af ​​skaden, og disse indstillinger kan foretages.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer