'Erciyes' Flyt fra Kayseri Metropolitan Council

Erciyes flytter fra Kayseri Grand Assembly
Erciyes flytter fra Kayseri Grand Assembly

Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Mamdouh Büyükkılıç'ın, Tyrkiet og verdens foretrukne skisportssteder fra nogen, der Erciyes Kovid-19 for at reducere de negative virkninger af ski af restriktioner turisme og formålet med rejsearrangørerne at sikre fortsættelsestid, turistbureauer, hotelfirmaer med 50 og 50 procent rabat tog beslutningen i højere billetkøb meddelte, at den blev modtaget.


Metropolitan borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç rejste et vigtigt emne om Erciyes på januarforsamlingsmødet i Kayseri Metropolitan Municipality, ledet af ham. I forsamlingen sammen med Erciyes Master Plan, som er en af ​​Tyrkiets vigtigste vinterturisme, har Erciyes Winter Sports and Tourism Center opnået betydelige beslutninger vedrørende kasseret.

50 PERCENTRABAT PÅ BILLETTER FOR AT FORTSÆTTE TIL ERCİYES

I det forslag, som borgmester Büyükkılıç bragte på dagsordenen for at reducere de negative virkninger af Kovid-19-begrænsningerne på skiturisme i Erciyes, for at forhindre udenlandske turister, der kommer til byen i at annullere deres reservationer og sikre fortsættelsen af ​​rejsen, rejsearrangører, turistbureauer, hotelvirksomheder i hver billetkategori fra den 11. januar 2021 Der blev anmodet om 50 procent rabat ved køb af 50 eller derover.

Forslaget blev enstemmigt godkendt af medlemmerne af rådet. Metropolitan borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç sagde, at Erciyes Ski Center, der tilbyder en skigaranti med 18 avancerede mekaniske faciliteter, 34 forskellige skiløjper i alt, 102 kilometer og 154 kunstige snemaskiner, byder sine indenlandske og udenlandske gæster velkommen på hverdage. ønsket, at det var lykkebringende.

Borgmester Büyükkılıç mindede endnu en gang de vigtige beslutninger, der blev truffet i parlamentet ud over beslutningen vedrørende Erciyes Ski Center, ”Vi har altid været sammen med vores håndværkere i Covid -19-udbruddet. Vi giver 50% rabat til vores lejere i vores kommunale ejendom. Jeg vil gerne sige, at omkostningerne ved vores støtte til vores kommune er over 2 millioner TL. Derudover fortsatte vi vores støtte ved at udskyde visumgebyret for vores forretningsmænd i 3 år. "Vi elsker vores håndværkere, elsker vores by og fortsætter vores arbejde i enhed og solidaritet."

Erciyes Ski Center tilbyder en sikker og sund feriemulighed for skielskere ved at få et Safe Ski Center-certifikat for første gang i verden i processen med at bekæmpe den nye type coronavirus (Kovid-19).


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer