Hvem er Hasan Pezük, General Manager for TCDD Transportation? Hvor gammel? Hvorfra?

hasan pezok blev udnævnt til tcdd transport general manager
hasan pezok blev udnævnt til tcdd transport general manager

Hasan Pezük blev udnævnt til general manager og bestyrelsesformand for TCDD Taşımacılık AŞ fra 1. januar 2021.


I overensstemmelse med artikel 233 i lovdekret nr. 24 og artikel 3, 2 og 3 i præsidentdekret nr. 4, TCDD Taşımacılık A.Ş. General Manager og bestyrelsesformand Kamuran Yazıcı blev afskediget og TCDD Taşımacılık AŞ. Hasan Pezük blev udnævnt til general manager og formand for bestyrelsen.

Derudover er Republikken Tyrkiets generaldirektorat for statsbaner ejendom beliggende i det fri. Necmettin Acar er blevet udnævnt til det 1. regionale direktorat i overensstemmelse med artikel 3 og 2 i præsidentdekret nr. 3.

Hvem er Hasan Pezük?

Hasan Pezük blev født i 1970 i Gümüşhane. Han afsluttede sin grundskole-, gymnasium- og gymnasial uddannelse i Gümüşhane. Senere tog Pezük eksamen fra Yıldız Technical University Electrical and Electronics Faculty Electrical Engineering Department og begyndte at arbejde i IETT General Directorate i 1996.

Han arbejdede som kontrolingeniør, kontroltilsynsførende i IETTs generaldirektorat, bygningsvedligeholdelses- og reparationsafdeling, jernbanesystemafdelingen og maskinforsyningsafdelingen, jernbanesystemprojektleder i direktoratet for specialprojekter.

I 2006 blev han udnævnt til vicedirektør for Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), Department of Science Affairs, City Lighting and Energy Directorate, og som Manager i 2009. I 2010 blev han udnævnt som vicedirektør for Istanbul Metropolitan Municipality Department of Transportation - Rail System Directorate og i 2012 som Rail Systems Manager.

Før Hasan Pezük blev udnævnt til generaldirektør, var han leder af TCDD Moderniseringsafdeling.

Hasan Pezük, der er 50 år gammel, gennemførte vellykkede studier i gennemførligheds-, undersøgelses-, design- og konstruktionsfasen af ​​jernbanesystemprojekter i det meste af sit professionelle liv. Han yder meget vigtige bidrag til udbredelsen af ​​metro- og sporvognssystemer i Istanbul.

Hasan Pezük fungerede også som bestyrelsesmedlem i Kültür A.Ş. (2009-2012), İGDAŞ bestyrelse (2012-2017) og bestyrelsesmedlem i KİPTAŞ (2017-2019) i Istanbul İBB Affiliates.

Endelig blev Hasan Pezük udnævnt til general manager og bestyrelsesformand for TCDD Taşımacılık AŞ, som afløser Kamuran Yazıcı.


sohbet

1 Kommentar

  1. Jeg er nødt til at komme til tcdd for at være general manager ved at ringe til iett. Er der ingen talentfuld ekspert i institutionen.

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer