Kayseri lufthavn vil være behagelig at tjene 18 fly

Kayseri lufthavn vil være i stand til at betjene flyet komfortabelt
Kayseri lufthavn vil være i stand til at betjene flyet komfortabelt

Borgmester Büyükkılıç, der undersøgte Kayseri Lufthavns nye terminalbygning og forklæde-byggearbejde på stedet, sagde, at projektet blev videreudviklet til fordel for Kayseri.


Borgmester i Kayseri Metropolitan Municipality Dr. Memduh Büyükkılıç undersøgte byggearbejderne i Kayseri Airport New Terminal Building og Apron Construction Project, som vil være porten til Kayseri til udlandet med sin moderne arkitektur og kan betjene 8 millioner passagerer. Borgmester Büyükkılıç sagde, ”Vi taler om en lufthavn, hvor 18 fly let kan parkere, når projektet er slut. Det er behageligt for os, at antallet af bælge vil blive revideret fra 5 til 7 ”.

Opførelsen af ​​Kayseri Lufthavns nye terminalbygning, hvor der blev afholdt en banebrydende ceremoni med deltagelse af ministeren for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu og ministeren for nationalt forsvar Hulusi Akar i november sidste år, fortsætter i fuld fart.

Metropolitan borgmester Dr. Memduh Büyükkılıç modtog oplysninger fra myndighederne om byggearbejderne i Kayseri Lufthavns nye terminalbygning og forklæde-byggeprojekt.

Tyrkiets største industrielle, kommercielle og kulturelle centrum af Kayseri, hvoraf den ene afslører det sande luftfartspotentiale på 304 millioner 937 tusind TL, koster dybt i projektets byggemixer og bruges til jordarmeringsmetode med kede bunker, præsident Büyükkılıç, hvor hans erklæring ”Vi ser aktiviteterne i forbindelse med aktiviteterne i 2021 på stedet, vigtigst af alt undersøger vi opførelsen af ​​lufthavnsterminalbygningen, som blev bygget med en indsats fra generaldirektoratet for DHMİ, transportministeriet og vores præsident. Så vidt vi kan se, er der gjort et godt arbejde med hensyn til positiv revision og yderligere vækst i overensstemmelse med forholdene på dette sted ”.

Det vil betjene 18 fly komfortabelt

Borgmester Büyükkılıç understregede, at 18 fly vil være i stand til at parkere, når projektet er afsluttet: ”Når projektet er afsluttet, taler vi om en lufthavn, der let kan betjene og parkere 18 fly. Det er behageligt for os, at antallet af bælge vil blive revideret som 5, mens det er 7. Vores entreprenørselskab, generaldirektør, minister, præsident, ministre og stedfortrædere for vores Kayseri, der vil bidrage til fremkomsten af ​​en sådan lufthavn, der er værdig vores Kayseri, Cappadocia-regionen, Central Anatolien og nederdelen af ​​Erciyes, er blevet fuldstændig renoveret med de interne og eksterne linjer i vores terminalbygning. Tak skal du have. Held og lykke til vores by. Vores Kayseri elsker selvfølgelig vores kære præsident, vores præsident elsker også vores Kayseri, vi ønsker hinanden hånd i hånd til bedre dage. "

MED DEN MODERNE ARKITEKTUR VIL KAYSERİ VÆRE PORTEN TIL AT GÅ UD I UDLANDET OG TJENE 8 MILLIONER PASSAGERE

Inden for rammerne af Kayseris nye terminalbygningsprojekt, indenlandsk terminalbygning, international terminalbygningsrenovering, kraftcentrebygning, forklædebarrierebygning, 5 m1 ekstra forklæde og taxa til betjening af 50.000 mellemstore og 2 store fly, indgangsreguleringsbygning og nyt ARFF bygning, infrastrukturarbejder, 5 broer, 4 bagagetransportører, indenlandske og internationale linjer, i alt 60 tusind kvadratmeter terminalarealkonstruktion og renovering, mens dens moderne arkitektur bliver Kayseris port til udlandet. Med gennemførelsen af ​​projektet vil Kayseri Airport New Terminal Building kunne betjene 8 millioner passagerer.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer