Ministeriet for Indenrigsministeriet rekrutterer 1772 kontraherede medarbejdere

indenrigsministeriet kontraheret personale vil ansætte
indenrigsministeriet kontraheret personale vil ansætte

Ministeriet for indre anliggender blev annonceret for at rekruttere 1772 kontraherede medarbejdere. I henhold til artikel 657, afsnit B, i lov om embedsmænd, nr. 4, inden for rammerne af principperne for ansættelse af kontraheret personale og dets bilag og ændringer, der er gennemført ved kabinetsdekret dateret 06/06/1978 og nummereret 7/15754; Personalerekruttering gennem optagelsesprøven (mundtlig), der afholdes mellem den 1. marts og den 1. april 1.772 for i alt 22 ledige stillinger, hvis antal og titel er angivet i tabellerne nedenfor bilag-08 / a og bilag-2021 / b, der skal ansættes i den centrale og provinsielle organisation i vores ministerium. vil blive lavet.


For detaljer om annonce KLIK HER

ANSØGNING

Kandidater; Af vores tjeneste http://www.icisleri.gov.tr For kandidater, der er kandidater til kandidater, "2021 år 4 / B kontraktlig personaleindgang (mundtlig) eksamen" for kandidater, "2021 år 4 / B kontraktansatte medarbejdere, tilknytningstilladelser (mundtlige) eksamensjobansøgningsformularer" for kandidater fra kandidater For gymnasieelever skal ansøgningen offentliggøres i den relevante eksamensmeddelelsesafsnit mellem den 2021-4 januar 25 ved at vælge den relevante KPSS (B) gruppescore for "29 2021 / B Contracted Personnel High School Entrance (Oral) Exam Job Request Form" De vil få adgang til det med e-forvaltningsadgangskode via linket og anvende elektronisk. Da ansøgningerne modtages elektronisk, vil ansøgninger via mail eller personligt ikke blive accepteret.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer