Fotoudstilling af kraftfulde kvinder fra metroen mødtes med istanbulitter

Metroens magtfulde kvinder mødtes med Istanbuliterne på fotoudstillingen
Metroens magtfulde kvinder mødtes med Istanbuliterne på fotoudstillingen

IMM fejrer 8. marts den internationale kvindedag med begivenheder, der fremhæver kvinders mod og inspiration. Med portrættet af 25 tyrkiske kvinder, der brød grunde, mødtes metroens stærke kvinder, der tjener i METRO ISTANBUL, et datterselskab af IMM, Istanbulites ved metrostationen.Metro Istanbul understreger kvindernes mod og den inspiration dette mod giver deres stipendiater med begivenhederne arrangeret den 8. marts den internationale kvindedag. Tyrkiets største bybaneoperatører METRO ISTANBUL, 8. marts Mandag Istanbuls vigtigste overgangssted fra Mecidiyekoy-stationen på M2-M7-forbindelsestunnelvæggene, portrætterne af 25 kvindelige førstefødte mødtes med Istanbul.

Med dette arbejde blev et arbejde bestående af portrætter af 25 kvinder, der brød nye grunde på vigtige felter og banede vejen for de næste generationer, overladt til beboerne i Istanbul. Åbningen af ​​arbejdet på 990 × 460 cm blev afholdt mandag den 8. marts med deltagelse af foreningen for støtte til kvindelige kandidater (KA.DER), kunstneren og General Manager for Metro Istanbul.

Metro's Strong Women fotoudstilling

METRO ISTANBUL, der opererer i jernbanesektoren domineret af mænd overalt i verden med den tro, at kvinder kan udføre ethvert job, øger antallet af kvindelige medarbejdere dag for dag og de “Kraftige kvinder i METRO ISTANBUL”, som inkluderer 429 kvinder fra 40 kvinder, der med succes har udført deres arbejde, deltog i denne begivenhed. organiserer en fotograferingsudstilling kaldet. Udstillingen, der afholdes på Mecidiyeköy station, kan besøges indtil 31. marts.

Fotooptagelserne er lavet af General Manager.

Kvinder, der deltager i arrangementet, blev fotograferet af Metro Istanbul General Manager Özgür Soy. Generalchef Soy sagde, at de ønskede at organisere en udstilling med fotografier af kvindelige medarbejdere, mens de planlagde deres aktiviteter til den internationale kvindedag.

"Projekt; Det var både spændende for min fotografhue, og som en daglig leder var det et stærkt budskab, der kan gives om denne dag, at fotografere mine kvindelige kolleger til den internationale kvindedag. Kvinder er fængslet i missioner, der pålægges dem over hele verden. Mens vi planlagde vores skud, bad vi vores medarbejdere om at udtrykke sig i deres egen virkelighed. De gav besked om, at de havde succes ved at leve frit i en maskulin industri. Han stillede med make-upmaterialer, der ønsker det, med en mixer, der ønsker det, og med sin datter, der ønsker ... Jeg tror, ​​at vi til sidst har gjort et godt stykke arbejde. Vi ved, at vores kvindelige medarbejdere inspirerer deres stipendiater ved at udføre deres opgaver med succes. Af denne grund er jeg meget glad og stolt over at underskrive et sådant projekt. "

"Vi vil være et godt eksempel i vores branche"

Özgür Soy sagde, at antallet af kvindelige medarbejdere i virksomheden er omkring 8 procent, når de tiltræder, ”Vi tager skridt til at støtte kønsligestilling i samfundet ved at vise, at kvinder udfører ethvert job i hver sektor. Derfor var 2020 procent af vores rekrutteringer i 92 kvinder. For første gang i virksomhedens 33-årige historie rekrutterede vi en kvindelig stationsleder. Igen startede vores 6 kvindelige sporvognschauffører for første gang deres opgaver. Vi ønsker at øge dette antal endnu mere, og vi tror, ​​det vil stige. Fordi vores kvindelige venner, der arbejder i vores firma, er et eksempel for deres medarbejdere med den succes, de viser i deres job. Vi nærmer os dette spørgsmål som en forandrings- og transformationsbevægelse, og vi vil være et godt eksempel i vores branche ”.

Brug for en transformerende ændring

I henhold til rapporten om kvinders forretning og lovgivning fra 2020 udarbejdet af Verdensbanken; Det blev bestemt, at kun 10 lande i verden får 100% lige rettigheder på det juridiske niveau. Tyrkiet, i 1933 kvinder i verden og et af de første lande til at vælge retten til at blive valgt. Alligevel ligger Tyrkiet i dag i denne rapport, hvor 190 lande ligger på 82,5. plads sammenlignet med 78'lik procent.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar