Forensic Medicine Institute til at rekruttere 79 kontraherede medarbejdere

retsmedicinsk institution
retsmedicinsk institution

At blive ansat som kontraheret personale i den centrale og provinsielle organisation for retsmedicinsk institution i overensstemmelse med artikel 6 / B i lov om embedsmænd nr. 6 i henhold til "Principperne for ansættelse af kontraheret personale", der trådte i kraft med kabinetsdekret dateret 1978/7/15754 og nummereret 657/4 omkring til;Mundtlig eksamen, der afholdes af Forensic Medicine Institute for stillinger som 1 andet teknisk servicepersonale (kemiker), 18 arbejdere, 24 beskyttelses- og sikkerhedsansvarlige, 30 teknikere og 3 støttepersoner (tjener), hvis placering, titel, kvalifikation og særlige betingelserne er specificeret i bilag 4 I henhold til resultatet vil kontraktansat personale være ansat.

For detaljer om annonce KLIK HER

Kandidater, der deltog i KPSS 2020 og scorede mindst 70 point fra den type score, der kræves for hver stilling, vil kunne ansøge om de mundtlige eksamener, der afholdes af formandskabet for Forensic Medicine Institute. De, der vil ansøge, skal opfylde betingelserne i 5. og 6. artikler i Justitsministeriets embedsmandsundersøgelse, udnævnelse og overførselsforordning og betingelserne specificeret i 4. artikel i denne meddelelse.

Til mundtlige eksamener, baseret på de opnåede scores i den centrale eksamen, vil kandidater blive inviteret op til 3 gange det antal stillinger, der er annonceret for hver stilling, startende med den højeste score.

De, der ansøger, skal opfylde følgende generelle og specielle betingelser, der er specificeret i bilag-1.
Generelle betingelser:

  • a) være statsborger i Republikken Tyrkiet,
  • b) For at opfylde alderskravene specificeret i artikel 22 i lov nr. 2021 den 657. april 40, som er fristen for ansøgningen, og ikke være 35 år fra den første dag i januar i det år, hvor den centrale eksamen afholdes. (De, der er født den 01. januar 1985 eller senere, vil kunne ansøge.)
    At være under 2020 år fra den første dag i januar i det år, hvor den centrale eksamen (KPSS-30) afholdes for stillingen Beskyttelses- og sikkerhedsofficer. (De, der er født den 01. januar 1990 eller senere, vil være i stand til for at ansøge om eksamen.)
  • c) ikke at have nogen interesse i militærtjeneste eller ikke have nået en alder af militærtjeneste, have afsluttet aktiv militærtjeneste eller udsat eller overført til reserveklassen,
  • ç) Ikke at blive dømt for de forbrydelser, der er anført i den ændrede 657/48-A / 1-klausul i lov nr. 5,
  • d) Uden at det berører bestemmelserne i artikel 657 i lov nr. 53, ikke har psykisk sygdom, der kan forhindre ham i at udføre sin pligt kontinuerligt,
  • e) ikke fratages offentlige rettigheder
  • f) At have den uddannelse, der kræves for, at stillingen kan udnævnes fra deadline.

Sted og påføringsmetode

Ansøgninger fra Forensic Medicine Institute http://www.atk.gov.tr Det vil blive lavet på det officielle websted på adressen. Ingen dokumenter vil blive sendt via mail eller andre kommunikationskanaler efter ansøgningen på hjemmesiden. Under ansøgningen skal fotografiet, KPSS-resultatdokumentet, eksamensbeviset eller det midlertidige gradueringscertifikat og det specielle sikkerheds-ID-kort (mærket med pistolen) til beskyttelses- og sikkerhedsofficerpositionen uploades til systemet, så kandidaterne skal have pdf eller billede formatet på disse dokumenter klar. Ansøgningsregistreringsnummeret gives automatisk af systemet til de kandidater, der fuldfører ansøgningsprocessen korrekt.
Kandidater vil kun være i stand til at indgive en ansøgning om hver kontraktstilling og titel. Hvis den samme kandidat ansøger om mere end en stilling og titel, betragtes alle deres ansøgninger som ugyldige, og dem, der har taget eksamen på denne måde, startes ikke, selvom de er vellykkede.

Ansøgningsdatoer

Ansøgninger starter kl. 12 mandag den 2021. april 10 og slutter kl. 00 torsdag den 22. april 2021.

Armin

Rail Industry Show 2020

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar