Operationer fra Eren Cudi-Besta og Eren Win-Son startede

eren cudi besta og eren boiler ogul operationer startede
eren cudi besta og eren boiler ogul operationer startede

Indenrigsministeriet meddelte, at Eren Cudi-Besta og Eren Kazan-Oğul operationer blev indledt i Şırnak og Hakkari med deltagelse af 5 280 medarbejdere.Den skriftlige erklæring fra indenrigsministeriet er som følger:

”Under koordinering af indenrigsministeriet med operationerne PENÇE-ŞİMŞEK og PENÇE-YILDIRIM udført i det nordlige Irak samtidigt og i koordination inden for landet; "EREN CUDİ-BESTA" i Şırnak og "EREN KAZAN-OĞUL" operationer i Hakkari blev lanceret for fuldstændigt at fjerne den separatistiske terrororganisation fra dagsordenen for landet for at forhindre og neutralisere terroristenes passage mellem det såkaldte husly områder.

I de førnævnte operationer under ledelse og administration af Gendarmerie Public Security Corps Command; 5.280 personale [(352) operationelle teams], der består af Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations og Security Rangers, er ansat.

Inden for rammerne af Eren-operationerne, der blev lanceret den 11. januar 2021 for at eliminere terrorisme i landet, blev i alt (22) terrorister neutraliseret, (75) samarbejdspartnere blev fanget, (666) huler, krisecentre og depoter blev ødelagt, blev der beslaglagt et stort antal våben og ammunition, mad og levende forsyninger.

EREN-OPERATIONER fortsætter med succes med støtte fra vores folk, BEVIDST og besluttet.

Dette diasshow kræver JavaScript.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar