Hasankeyf-2 Bridge sparer 29 millioner Lira om året

hasankeyf bridge vil spare millioner lira om året
hasankeyf bridge vil spare millioner lira om året

Hasankeyf-2 Bridge, som vil give transport til Hasankeyf, der er flyttet til sin nye placering og også vil være en løsning på problemet med Hasankeyf-variant dæmning og damovergang på Batman-Midyat Road, præsident Recep Tayyip Erdoğan, transportminister og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, generaldirektør for motorveje Abdulkadir Uraloğlu, parlamentsmedlemmer, Det blev taget i brug med deltagelse af repræsentanter for offentlige institutioner og entreprenørvirksomheder.Tilslutning til ceremonien via videokonference sagde præsident Recep Tayyip Erdoğan, at Hasankeyf-2-broen på Batman-Hasankeyf-Gercüş-Midyat Road er blandt de længste broer i vores land med en længde på 1.001 meter. I erklæring om, at den samlede investeringsmængde for broen, som blev bygget i den delte vejstandard, har nået 439 millioner lira, sagde præsident Erdoğab, at broen vil give transport til det nye centrum af Hasankeyf.

Præsident Erdoğan understregede, at dette gigantiske arbejde, der stiger ved Tigris-floden, vil skabe en multiplikatoreffekt på handelen i regionen ved at give forbindelsen mellem Batman Mardin og Habur Border Gate.

Præsident Erdoğan sagde, at de har taget skridt til at fjerne udviklingsforskellene mellem byer i de sidste 19 år, og at de har brugt 932 milliarder lira i transportinvesteringer, ”Vi har formået at passe mange gange mere end de investeringer, der er foretaget i historien af vores republik i de sidste 19 år. Især inden for transport brød vi optegnelser over vores republikks historie. Vores lands potentiale og magt Vi troede oprigtigt, at vores nation kunne overvinde alt med sin tro og beslutsomhed. " brugte udtrykkene.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu erklærede, at de broderede Hasankeyf-broen som en gylden ring og sagde: ”Med vores bro vil forbindelsen mellem Batman, Mardin og Habur Border Gate blive leveret sikkert. Hasankeyf Bridge vil gøre det muligt for vores lokale at rejse mere økonomisk og økonomisk. " han snakkede.

Minister Karaismailoğlu sagde, at hvert projekt vurderes med hensyn til miljømæssige konsekvenser såvel som besparelser, og at med Hasankeyf Bridge vil i alt 20 millioner TL blive sparet årligt, 9 millioner TL fra tid til dato og 29 millioner TL fra brændstof, 3 tusind 895 tons mindre emission til atmosfæren takket være de kortere afstande. Delte deres oplysninger.

Påmindende om, at de samlede omkostninger ved motorvejsprojekter, der i øjeblikket er under opførelse i Batman, er 1 milliard 914 millioner tyrkiske lira, har minister Karaismailoğlu fortsat rejsen med holistisk udvikling uden geografiske undtagelser, og siden 2003 har den delte vejlængde på kun 15 kilometer Batman Han sagde, at de øgede det mere end en etage til 162 kilometer.

Om at projektet blev udført udelukkende med viden, erfaring og hårdt arbejde fra tyrkiske ingeniører og arbejdere, tilføjede vores minister, at andelen af ​​indenlandske og nationale teknologier, ressourcer og viden i transport- og kommunikationsprojekter stiger dag for dag.

Efter talerne skar minister for transport og infrastruktur Adil Karaismailoğlu, generaldirektør for motorveje Abdulkadir Uraloğlu, stedfortrædere, repræsentanter for offentlige institutioner og entreprenører åbningsbåndet og åbner broen i brug.

Hasankeyf-2-broen, der ligger ved Ilısu Dam Dam-krydset, blev bygget med et hybriddesign. Broen har en maksimal søjlehøjde på 90 m, en maksimal spændvidde på 168 m og 681 meter afbalancerede udkragere og 320 meter præfabrikerede bjælker.

Inden for rammerne af de vigtigste forretningselementer i projektet 221 tusind m jordarbejde, 129 tusind m³ beton, 35 tusind 500 ton armeret beton, 1.867 ton forspændingsstål, 12 tusind m bunker, 128 bjælker, 2 252 tons bituminøs varm blanding blev fremstillet.

Med broen; Transporten, der blev afbrudt i regionen, blev genoprettet på en mere behagelig måde. Transportstandarden på ruten, der strækker sig fra Batman til Mardin og Habur Border Gate, er blevet øget, hvilket bidrager til den socio-økonomiske udvikling i regionen.

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar