IETT og Metrobus-tjenester i fuld lukning

iett-flyvninger i fuld lukning
iett-flyvninger i fuld lukning

I løbet af udgangsforbudet, der skal anvendes i 17 dage, foretages IETT-flyvninger i henhold til lørdagsplanen. Morgen- og aftenflyvninger vil være hyppigere for vores borgere, der skal arbejde under begrænsningen.Inden for rammerne af COVID-19-udbruddet indgår Tyrkiet en fuld 29-dages lukning mellem torsdag den 19.00. april, 17 og mandag, den 05.00. maj, 17. Der er dog defineret visse undtagelser i mange forretningsområder som sundhedspersonale, sikkerhedsvagter, produktion, fremstilling, byggeri og forsyningskædemedarbejdere for at forhindre forstyrrelser i dagligdagen. Ved at forberede sine planer i denne retning vil IETT operere i henhold til den "styrkede" lørdagstidsplan i 17 dage. Flyvningerne foretages mellem kl. 04.30 om morgenen og kl. 00.25 om natten, især om morgenen og aftenen, og forstærkningsflyvning vil blive organiseret i spidsbelastningstider. Under begrænsningen, hvor passagerdata regelmæssigt overvåges, vil planerne revideres ofte ved at foretage de nødvendige tilføjelser eller sletninger af de nødvendige linjer. IETT holder tilstrækkeligt antal køretøjer og chauffører tilgængelige i garager for at reducere mulige tætheder.

Metrobus-tjenester foretages ofte på hverdage. Mere end 580 tusind ture vil blive organiseret med 6 køretøjer om dagen på metrolinjen. Der vil være en tur hvert 06.00. sekund mellem 09.00-20 om morgenen, hvert 09.00. sekund mellem 16.00-30, hvert 16.00. sekund mellem 19.00-20, en gang i minuttet mellem 19.00-22.00 og hvert 06.00. minut mellem midnat og 10 om morgenen . I metrolinjen overvåges passagertrafikken også, ændringer foretages i rejseplanlægningen, og rejseintervallerne øges eller formindskes om nødvendigt.

Til alle detaljer om rejsen http://www.iett.istanbul kan tilgås fra http://www.youtube.com/watch?v=MOBIETT-applikationen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar