Ankara University rekrutterer 119 kontrakterede sundhedspersonale

Ankara University vil få ansat sundhedspersonale til at ansætte
Ankara University vil få ansat sundhedspersonale til at ansætte

Ankara University, ansøgningsfristen er den 17. maj 2021 og modtager 119 kontrakterede sundhedspersonale.Ankara University ansætter 119 kontraktansatte. Ifølge meddelelsen blev det meddelt, at i henhold til bilag 2 til principperne for ansættelse af kontraheret personale vil Ankara University rekruttere kontraktansat personale til 119 stillinger i alt i henhold til artikel 657 / B i lov om embedsmænd, nr. 4. Følgelig rekrutteres en sygeplejerske, biolog, børneudvikler, laboratorietekniker, sundhedschef, laboratorietekniker, diætist, farmaceutfysioterapeut, psykolog, medicinsk billedtekniker, laboratorietekniker, sprog- og taleterapeut og medicinsk sekretær til Ankara University.

For detaljer om annonce KLIK HER

ALMINDELIGE BETINGELSER

1) For at opfylde de generelle betingelser, der er specificeret i artikel 657 i tjenestemandsloven nr. 48.

2) KPSSP2020 for kandidater fra 3 KPSS (B) gruppeeksamen, KPSSP93 for associerede kandidater, KPSSP94 for kandidater til gymnasiale uddannelser.

3) Modtager ikke pension eller alderspension fra nogen socialsikringsinstitution.

4) Der vil blive taget retslige skridt mod dem, der afgiver falske dokumenter eller afgiver en erklæring. Hvis de tildeles, annulleres deres opgaver. Hvis der er betalt et gebyr til dem af vores institution, kompenseres dette gebyr med dets juridiske interesse.

5) Hvis kandidaterne, der vil ansøge, opsiges af deres institutioner på grund af overtrædelse af principperne i servicekontrakten, eller hvis de opsiger kontrakten ensidigt i løbet af kontraktperioden, undtagen de undtagelser, der er fastlagt i Ministerrådets dekret, i i overensstemmelse med bestemmelsen "De kan ikke være ansat i institutionernes kontrakterede personalestillinger, før der er gået et år, der vil ikke blive taget skridt mod dem, der viser sig at være i strid med denne artikel."

ANVENDELSESPROCEDURER

Dem, der vil ansøge inden for 15 dage fra datoen for offentliggørelsen af ​​denne meddelelse i Officiel Tidende;
Ankara University Rektorat Personaleafdeling (https://pbs.ankara.edu.tr/basvuruKun online ansøgning foretages fra websiden mellem 03/05 / 2021-17 / 05/2021. Ansøgninger fra kandidater personligt eller via mail accepteres ikke.

Ansøgningerne fra de kandidater, der forsinker ansøgningsdatoen og ikke kan tilføje de krævede dokumenter, behandles ikke.

Kandidater kan kun ansøge om en stilling.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar