Folkeafstemningsforslag om Saros FSRU Ship Pier

Folkeafstemningsforslag for saros fsru skibsmole
Foto: Edirneahval

Indbyggere i Saros Bay opfordrede til offentlig afstemning for Saros FSRU Ship Pier, som er under opførelse mellem Gökçetepe og Sazlıdere Landsbyer. Miljøforkæmpere understregede, at miljøet ikke skulle ofres for at gavne økonomien, og sagde, at offentligheden skulle overtales.Følgende udsagn blev fremsat af Ahmet Dinçer fra plateaubeboerne: ”FSRU-havnen, som blev udviklet af Botaş for to år siden og begyndte at blive bygget af Limak-firmaet, fortsætter hurtigt i området Sazlıdere i Saros Bugt.

Som hr. Murat Kurum, miljø- og urbaniseringsminister sagde, mens han forsvarede Channel Istanbul-projektet, "Er dette projekt et stat og nation" -projekt? ...

Den presserende ekspropriationsbeslutning, der blev truffet den 17.07.2020, blev meddelt grundejerne måneder efter, at byggeriet startede.

Da grundejere er medlemmer af denne nation, betyder det, at nationen informeres til sidst i de projekter, der præsenteres som nationsprojekter, og grundejerne bliver ikke spurgt, om de vil have disse projekter eller ej.

Kort sagt bruger jeg dit navn i projektet, men kun jeg beslutter at gøre det.
Som det er kendt, har 165.000 elektroniske og 50.000 underskrifter indsamlet gennem Change.org med bidrag fra lokalbefolkningen og miljøforkæmpere advokaterne fra Keşan byråd og Saros frivillige gruppe Bülent Kaçar givet fuldmagt til tusinder af ejendomsejere, der bor i regionen og har givet myndighed til at anlægge sag for at stoppe dette projekt.

Mod VVM er positiv rapport modtaget to gange af Botaş, ekspertdelegationer af miljøeksperter aflagde en rapport om, at VVM er negativ fire gange, og disse blev forelagt for forvaltningsretten i Edirne, og der blev anmodet om en afgørelse om udsættelse af eksekvering.

Selv om alle foreløbige afgørelser er udløbet, forklarer Edirne Administrative Court stadig ikke sin begrundede afgørelse.

Limak-firmaet, som gjorde de delvise og komplette lukninger, marcher og demonstrationsforbud i pandemiperioden til muligheder, fortsætter konstruktionen hurtigt.

"Retfærdighed, der kommer sent, er ikke retfærdighed." Baseret på hans erklæring venter befolkningen i regionen på den positive eller negative afgørelse truffet af Edirne Administrative Court så hurtigt som muligt.

Hvis dette projekt virkelig er et stats- og nationprojekt, bør ministre eller statsmænd, der er relateret til dette spørgsmål, fortælle befolkningen i regionen om resultaterne af denne facilitet til vores land og Saros-bugten og overbevise os.

Handler ud fra den logik, at jeg gjorde det, vil vi have dem til at huske, hvordan et uskyldigt fiskerihul byggede for 25 år siden på Plateau-kysten på trods af al modstand, slugte hele stranden og skadede miljøet.

FSRU-PROJEKT Når 100.000 bruttotonn skibe begynder at løbe rundt i denne bugt, når den er færdig, hvis en af ​​de tre selvrensende kløfter i denne verden forsvinder efter 30 år, hvem vil redegøre for dette til de næste generationer.

Det bør forklares godt, om det er beregnet til at ske af økonomiske eller strategiske årsager.

Når dette anlæg er færdigt, ses det, at Botaş, der vil markedsføre sin naturgas, især Qatar, vil distribuere det, og Limak-firmaet, der udfører byggeriet, vinder først. Hvis den lagrede gas overføres til udlandet, vinder de europæiske lande.

Befolkningen i regionen, hvis eneste indkomstmiddel er landbrug, fiskeri og turisme, vil ikke tjene noget, da de ikke skaber et stort job, og med tiden vil turisme, fiskeri og landbrug blive påvirket negativt i regionen.

Mens KTSOs bestræbelser på at øge turismen i Saros-bugten til 12 måneder fortsætter, er det ikke modstridende at fortsætte dette projekt, som vil forårsage en miljøkatastrofe?

For et stykke tid siden gjorde vores guvernør Ekrem Canalp og vores regionale stedfortræder Mr. Fatma Aksal os meget glade for, at Enez Toldport vil blive aktiveret igen, og at der vil blive bygget en ekstra mole ved Enez Havn, og at færge- og Ro Ro-sejladser startes, og turisme og handel vil blive fremskyndet.

Som folk i regionen er vores forventning at skabe beskæftigelse og øge aktiviteten i en flueløs økonomi såsom turisme til 12 måneder med nye projekter og bidrage til økonomien i regionen og landet i århundreder uden at skade miljøet.

Limak-firmaet vil bygge Enez Keşan-motorvejen i stedet for at arbejde på FSRU-anlægget. Mere nyttige og større turistprojekter bør udvikles. f.eks Halkalı Edirne-højhastighedstogprojektet forbinder til Enez fra Uzunköprü via Keşan og İpsala.
Det vil i høj grad gavne logistik- og transportværkerne i den organiserede fødevareindustrizone, der skal bygges i Paşayiğit-regionen.

Selvom vi lavede en nostalgisk toglinje, der passerer gennem det grønne, mens vi ser den blå af Saros-kysterne fra Enez til Gallipoli ved at udvide projektet endnu mere, ville denne region og vores land ikke være mere rentabelt, hvis vi bar kulturturismen ud fra Selimiye til Enez Slot?

Hvis martyrdømmene blev besøgt fra Enez til Gallipoli og Eceabat, ville det ikke være mere korrekt at holde ånden fra 1915 i live for evigt?

Som et sidste ord vil jeg gerne sige følgende.

Kære Mustafa Helvacıoğlu, kom for lukningen af ​​markedspladsen og opførelsen af ​​den råvarerbaserede basar mod afstemningen fra Nationalliancen i forsamlingens møder. OFFENTLIG AFSTEMNING Jeg siger, hvor ret han har, når han siger lad os gøre det FSRU-PROJEKT Alle borgere, der bor i Saros-bugten, vil deltage. OFFENTLIG AFSTEMNING Færdig. "

(Maritime Magazine)

Armin
sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar