Mærkning af automatiseringsfordele til bilindustrien

mærkning automatisering gavner bilindustrien
mærkning automatisering gavner bilindustrien

Med robotmærkningssystemer, der er specielt oprettet til bilindustrien, forhindres afmatninger og stop i linjerne, og kvalitetsstandarden opnås.

Den største gevinst for bilvirksomheder, der skifter til robotmærkningssystem, er besparelser i etiket - lageromkostninger og fangst af standard i kvalitet. Med robotmærkning; Uden behovet for at bremse produktet på transportbåndet gives fordelene ved at klæbe etiketterne i de rigtige positioner, fleksibel produktion og nul mærkningsfejl.

EN SMÅ ROBOT ER TILGÆNGELIG

Virksomheder kan automatisere deres systemer selv med en lille robot i produktionsprocesser, hvor fangst af standard i kvalitet er en af ​​de største fordele bortset fra tid og arbejdseffektivitet.

I bilindustrien, hvor mange funktioner som svejsning, intern logistik, maling og mærkning er integreret, opnås fleksibilitet og kvalitetsstandarder med robotmærkning.

Med to og flerakse robotter er det muligt at mærke forskellige punkter på forskellige overflader samt mærkning uden at stoppe produktet på transportbåndet. Således forhindres bremsning og stop i linjer. I dette tilfælde opnås effektivitet i tid og håndværk med robotmærkning.

NOVEXX SOLUTIONS, der udfører vellykkede projekter for førende virksomheder i sektoren som Federal Mogul, Delphi, Mutlu Akü og İnci Akü, bliver en løsningspartner i mærkning af projekter, der er specielt udviklet til virksomheder i bilsektoren.

Mød bilprojekterne fra NOVEXX SOLUTIONS, som har tjent på det tyrkiske marked i mere end 50 år.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar