Logistikcenter planlagt til at blive etableret i Karaman blev hørt

Tcdd-regionchef og tubitak-forskere og logistikcenter blev hørt
Tcdd-regionchef og tubitak-forskere og logistikcenter blev hørt

Logistikcenter hørt med TCDD 6. regionale manager og TUBITAK forskere.

TCDD 6. Regionaldirektør Oğuz Saygılı, TÜBİTAK (TÜSSİDE) Tyrkiet Industry Management Institute Chief Expert Researcher Assoc. Dr. İsmail Önden og transport- og logistikledelsesforsker Mesut Samastı besøgte Karamans handelskammer og industriformand Mustafa Gökhan Alkan på sit kontor for at udveksle oplysninger om den færdige højhastighedstoglinje, godstransport og det logistikcenter, der planlægges etableret i Karaman.

Oplysninger om produktionsstatus, eksport og logistik inden for kiks, korn, marmor og æble i den organiserede industriområde og gennemførlighedsundersøgelser blev delt med det indgående team af præsidenten for vores afdeling. Besøget sluttede efter gensidig udveksling af synspunkter.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar