Forskydning fungerer i SGK Bridge Interchange-projekt afsluttet

Forskydningsværkerne af ståltransmissionsledningen, som blev initieret af Metropolitan Municipality i SGK Bridge Crossroad Project, om natten fortsatte indtil morgenen. Holdene, der arbejdede med en intens overarbejde, fortsatte deres arbejde uafbrudt for at forhindre borgerne i at lide på grund af vandskæringen.

Værkerne på SGK Bridge Interchange Project, som blev startet af Sakarya Metropolitan Municipality og vil bringe Sakarya til en ny tidsalder inden for transport, fortsætter uafbrudt. Forskydningsværkerne, som blev indledt for at forhindre, at ståltransmissionsledningen, der leverer vand til 4 distrikter, bliver en hindring, fortsatte hele natten. SASKİ-hold, der arbejdede hårdt for at forhindre, at borgerne blev ofre under arbejdet, begyndte at give vand til regionen om morgenen. I erklæringen fra institutionen vedrørende den fornyede linjestrækning ”Vi undskylder vores abonnenter for vandafbrydelsen under arbejdet. Takket være den fornyede og ændrede rute vil vores borgere have uafbrudt adgang til drikkevand af høj kvalitet i mange år i regionen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar