1 million tons gods transporteres årligt fra TCDD Afyonkarahisar Loading Site

Millioner ton gods læsses årligt på tcdd afyonkarahisar lasteområde.
Millioner ton gods læsses årligt på tcdd afyonkarahisar lasteområde.

På TCDD 7. regionale direktorat Afyonkarahisar Loading Site udføres 1 million tons lastning årligt til eksport.

Som en del af rehabiliteringen af ​​lastningsstedet blev udgravnings- og stenfyldningsarbejder udført af Afyonkarahisar Kommunes vejhold, og forbedringer af jorden blev afsluttet. TCDD 7. regionchef Adem Sivri, ved indlæsningsstedet, hvor asfaltarbejdet fortsætter, Taşımacılık A.Ş. Han foretog observationer med regional manager Mustafa Karakoyun. Regional direktør Adem Sivri udtrykte sin tilfredshed med værkerne efter undersøgelserne: ”Jeg vil gerne takke kommunens vejbesætninger, især Afyonkarahisar borgmester Mehmet Zeybek for deres støtte til TCDD”.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar