Omarrangering af sanktioner for forsinkelse af køretøjsinspektion

omlægning af forsinkelser med køretøjsinspektion
omlægning af forsinkelser med køretøjsinspektion

Afsnit 9 i artikel 2021 i lov nr. 31506, offentliggjort i Officiel Tidende dateret 7326. juni 10 og nummereret 6, om omstrukturering af nogle tilgodehavender og ændringer til nogle love.

Fra datoen for offentliggørelsen af ​​denne lov (inklusive denne dato), dem, der ikke har fået deres køretøjsinspektioner udført til tiden, selvom de er forpligtet til at have deres køretøjsinspektioner i overensstemmelse med lov nr. Den månedlige ændringsrate for D- PPI indtil offentliggørelsen af ​​loven, i stedet for det overskud på 2918%, der skal indsamles for måneden og dens brøkdel, beregnes beløbet på basis af den månedlige sats på 31% for hver måned og brøkdel af hver måned fra den datoen for offentliggørelse af denne lov (inklusive offentliggørelsesmåneden) til datoen for køretøjsinspektion Frafaldet af det 12% overskud, der skal tages i overensstemmelse med ovennævnte artikel, forudsat at betalingen foretages, og disse beløb opkræves af den autoriserede institution overføres til statskassen på den tid og den måde, der er specificeret i nævnte artikel. De beløb, der indsamles inden offentliggørelsesdatoen for denne lov til gengæld for tilgodehavender inden for anvendelsesområdet for dette stykke, nægtes eller refunderes ikke på grundlag af bestemmelserne i dette stykke. Ministeriet for finans og finans har bemyndigelse til at bestemme procedurerne og principperne for gennemførelsen af ​​dette afsnit. For perioden mellem 2021/35/5 og 0,75/5/22 (inklusive disse datoer) anvendes bestemmelserne vedrørende 3% overskud i artikel 2020 i lov nr. 3 og de månedlige D-PPI-valutakurser ikke, indsamlede beløb afvises eller refunderes ikke.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar