LGS-arrangement for sporvogns- og busforbindelser i Eskişehir

lgs ordning for sporvogns- og busforbindelser i Eskisehir
lgs ordning for sporvogns- og busforbindelser i Eskisehir

Eskişehir Metropolitan Municipality arrangerede sporvogns- og busforbindelser for at lette transporten af ​​studerende, der vil deltage i High School Entrance Exam, der afholdes søndag den 6. juni 2021.

Med ønske om succes til de studerende, der vil tage eksamen i posten på de sociale medier, sagde Metropolitan Kommune, ”Vores sporvogne og busser står til din rådighed for LGS-eksamen, der afholdes den 6. juni 2021. Vores sporvogne fortsætter søndag mellem kl. 07.00 og 14.30 for de kandidater, der vil tage eksamen på alle linjer, 1 ledsagende person og vores borgere, der er omfattet af undtagelsen.

Vores busser kører i overensstemmelse med ugedagens plan, og vores distriktsbusser og landdistriktsbusser fortsætter med at køre. Vores busser fra distrikterne til centrum afgår kl. 07.00, og vores kandidater kan bruge vores busser med 1 ledsager, forudsat at de viser deres eksamensdokumenter.

Eskişehir Metropolitan kommunes embedsmænd erklærede, at rute- og tidsoplysningerne om bus- og sporvogntjenester kan fås på webstedet eskisehir.bel.tr, og at musikken fra Kalabak-vittighederne vil blive slået fra under eksamen, og at kommunepersonalet, der vil arbejde i de åbne områder den dag viser maksimal følsomhed for ikke at distrahere de studerende, der skal tage eksamen.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar