Sådan drager du fordel af rabatter på de bedste CBD-tinkturer

hvad er tinktur

CBD-dille og kærlighed er ikke nyt. Imidlertid er dets potentiale kommet frem i de senere år. Siden da er dets efterspørgsel steget støt. Du kan nu finde CBD i is, makeup, slik og en række andre produkter. Hvem kan glemme Kim Kardashian's baby-shower med CBD-tema? men nogle af de bedste CBD-tinkturer Ved du?

De fleste mennesker ved stadig ikke, hvordan man drager fordel af tinkturer og rabatter. Takket være denne artikel får du en komplet guide til CBD-tinkturer.

Hvad er CBD Tincture?

San Juan Islands Journal-artiklen bemærker:

● Det første CBD-produkt, der kom ind på det kommercielle marked, var CBD-olier. Men efter et stykke tid observerede folk et vigtigt problem i olier.

● De fandt ud af, at olierne ikke var så effektive, som de burde have været. Dette skyldes, at den menneskelige krop kun bruger en lille del af fedtet, og en stor del er spildt. Så hvorfor forbruge noget, der ikke fungerer til sit fulde potentiale?

I en sådan situation blev det afgørende at udvikle en formel, der kunne tjene formålet med begrænset affald. Så virksomheder begyndte at fremstille tinkturer. De er alkoholbaserede CBD-produkter. Faktisk ekstraheres i en tinktur forbindelser af Cannabis Sativa-planter ved hjælp af alkohol som opløsningsmiddel.

Nogle af de bedste CBD-tinkturer Indeholder 60 til 70 alkohol. Ifølge Russell Markus, grundlægger af Lily CBD, "Generelt har alkoholbaserede tinkturer en længere holdbarhed (3 til 5 år), men har en meget bitter smag." Derfor maskerer additiver bitterheden i tinkturer. Ofte blandes smagsstoffer, sødestoffer og vegetabilsk glycerin med det. Nogle gange inkluderer virksomheder også melatonin, planteekstrakter og vitaminer for at fjerne den bitre smag og imødekomme de ønskede behov.

Nu hvor du kender til CBD-tinkturer, skal du have lyst til at købe en og prøve den. Du kan dog støde på forskellige problemer, såsom at drage fordel af rabatter og skelne mellem CBD-olier og tinkturer. De næste afsnit fjerner din tvivl.

Hvordan bruges rabat på CBD-tinktur?

Du skal kende måderne til at købe produktet for at drage fordel af rabatterne. Ifølge The New York Times er der tre måder at få CBD i 2020. Disse:

● Tilgængelig online via licenserede apoteker.

● Hvis du har en bestemt type epilepsi, kan du få CBD fra autoriserede lægemiddelvirksomheder.

● Du kan også få det ved at besøge en tæller (den mest upålidelige måde).

Det bedste af de tre er at kigge efter et apotek. At købe CBD online kan give dig mange omkostningseffektive fordele. De fleste rabatideer handler om onlinekøb. Så her er de forskellige tricks, du kan anvende for at få rabatter på CBD på online platforme:

● Dit første skridt skal omfatte specifik forskning på forskellige online-dispensere, der giver nogle af de bedste CBD-tinkturer lige uden for døren.

● Skriv navnene på alle mulige websteder ned. Nu giver onlinebutikker normalt rabatter på to måder:

● Ved at tilbyde en gratis prøveperiode de første par dage. De opkræver dog et minimumsbeløb for det. Men indtil da kan du nyde tinkturen til en meget økonomisk pris.

● Den bedste måde er at søge efter kuponkoder. Du kan besøge den officielle side for hver fra listen over websteder og tjekke kuponerne. Disse kuponkoder giver normalt 20% eller mere rabat, når du afgiver din første ordre fra et websted.

● Se efter websteder, der tilbyder en liste over kuponer til besøgende på websitet og andre abonnenter. Du kan finde et stort antal af sådanne websteder på Internettet.

Roden til din rabatfordel ligger i din forskning. Det vil tage lidt tid og kræfter. Men når du får den bedste tinktur med en lille rabat, kan du se værdien af ​​dit hårde arbejde.

Fald ikke i fælder, mens du drager fordel af rabatter. Nogle virksomheder kan lokke dig ind til de bedste priser og sælge tinkturer, der ikke er af meget god kvalitet. Derfor er det vigtigt at kontrollere webstedets styrke, troværdighed og anmeldelser.

Sørg også for at kigge efter rabatkuponer første gang du køber CBD fra et websted. Et par websteder tilbyder en stor rabat på dit første køb. Så sørg for at udnytte hvert skema.

Er CBD olie og tinktur det samme?

Du skal have oplevet denne forvirring, mens du søgte efter CBD online. Det er en almindelig begivenhed, der sker for de fleste mennesker. Ifølge Markus, ”Da cannabis / CBD-industrien begyndte at accelerere i slutningen af ​​2017 og begyndelsen af ​​2018, brugte mange virksomheder ordet om hverandre. En 'Tinktur' var forbundet med dropper-stilflasken.

tinktur dropper

Dette er hovedårsagen til forvirring blandt borgerne. Men der er nogle vigtige forskelle mellem de to. Her er udtalelserne fra de tre førende navne på CBD-markedet.

Tincture Producent Company

En tinkturproducerende virksomhed skelner mellem de to på følgende punkter:

● Tinkturer er alkoholbaserede ekstrakter, ikke olier.

● Tinkturen indeholder forskellige andre tilsætningsstoffer, såsom terpener, smagsstoffer og andre cannabinoider for at forbedre oplevelsen. Olier viser ikke sådan alsidighed.

● Nogle af de bedste tinkturer viser bedre biotilgængelighed end deres kolleger med olie.

sundhedslinje

Ifølge Healthline, både olier og tinkturer er effektive til smerte. Den største forskel mellem dem skyldes de grundlæggende komponenter og fremstillingsprocessen. Hvilken du vælger afhænger dog af dine behov og forventninger.

Russell Markus

Ifølge Markus, "Nogle vælger måske CBD-olie, fordi smagen af ​​en alkoholbaseret tinktur forsinker dem, mens andre måske vælger en alkoholbaseret tinktur på grund af mavefølsomhed af maveolier."

resultat

Du kan købe nogle af de bedste CBD-tinkturer online eller på apoteker. Men det betyder ikke, at de er sikre eller rene. FDA (Food and Drug Administration) tager ikke ansvar for CBD, da det tager kosttilskud og medicin. Så det er op til dig at undersøge og vælge klogt. Gå aldrig glip af rabatterne. De tjener som prikken over i'et.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar