Martyr Temel buksbomskib bevarer sit krav denne sæson

Sehit Temel Simsir Ship opretholder sit krav i denne sæson
Sehit Temel Simsir Ship opretholder sit krav i denne sæson

Martyr Temel Boxwood Ship, som Ordu Metropolitan Municipality bragte til byturisme, fastholder sit krav også i denne sæson.

Metropolitan borgmester Dr. Martyr Temel buksbomskib, der blev reddet fra ledig tilstand og taget i brug efter instruktionerne fra Mehmet Hilmi Güler, blev borgernes fokus for sidste sommersæson. De, der ønsker at se Ordu fra havet, tage billeder med en enestående udsigt og nyde havet, foretrak Martyr Temel Şimşir Ship med sin familie, kone og ven.

Med henblik på at opretholde dette krav til den nye sæson udfører Metropolitan Kommune vedligeholdelses- og reparationsarbejde på skibet for at give borgerne en mere behagelig service.

HÆRKYSTENE FARVES

Vedligeholdelses- og reparationsarbejde udføres på Martyr Temel Boxwood Ship, der vil farve Ordos bredder for at give bedre kvalitet og sikker service i denne sæson. Metropolitan Kommune, som vil afslutte vedligeholdelse og reparation af skibet på kort tid, vil arrangere ture og tilbyde skibet til borgernes tjeneste. I den nye sæson vil borgerne således nyde havets glæde.

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar