TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute til rekruttering af 41 kandidatforskere

tubitak institut for jernbanetransportteknologi rekrutterer kandidatforskere
institut for tubitak-jernbanetransport

TÜBİTAK Rail Transport Technologies Institute rekrutterer 41 kandidatforskere. TÜBİTAK bygger sin grundlæggende strategi for fremtiden på kvalificeret viden og kvalificerede mennesker med fokus på nationale mål inden for forskning, teknologiudvikling og innovation økosystem. Baseret på forståelsen af, at den vigtigste ressource i et land er mennesker generelt og forskere i særdeleshed, opmuntrer TÜBİTAK og støtter mennesker i alle aldersgrupper fra en tidlig alder. I denne retning er det vigtigt at rekruttere unge sind til teknologiproduktion tidligt til succes for vores lands nationale og indenlandske teknologiforskydning.

Således ansættes forskere på deltidskandidater.

Deltid Kandidat Forsker beskæftigelse med forskningsinfrastruktur, kapacitet og kapacitet af vores institution med bachelorstuderende på universiteter ved at ansætte deltidsbeskæftigelse til at uddanne kvalificeret F & U-personale på vores lands vegne, mens de fortsætter med at fortsætte deres uddannelse og give heltids praksis i vores institution Formålet med dette kursus er at give de kandidater, der kan arbejde som forsker, mens de er studerende.

For detaljer om annonce KLIK HER

1-beskrivelse og egenskaber ved jobbet
I projekterne til udvikling af jernbanekøretøjssubsystemer og robotsystemer vil en deltids-kandidatforsker blive ansat til at deltage i kontrolenhedshardware, integreret software til styreenheder på forskellige niveauer, signalbehandling, billedbehandling, serversoftware og maskine læring.

 • Antal medarbejdere: 29
 • By, hvor personalet vil arbejde: Gebze / KOCAELİ

Særlige betingelser for kandidater
Videregående uddannelsesinstitutioner, der tilbyder mindst fire års bacheloruddannelse Computerteknik, Elektroteknik, Elektroteknik, Elektronik, Elektronisk kommunikationsteknologi, Softwareteknik, Telekommunikationsteknologi, Matematisk ingeniørarbejde, Mekatronik, Kontrolteknik, Kontrol- og automatiseringsteknologi, Computervidenskab og ingeniørarbejde eller Kontrol- og computerteknik At være i 3. klasse.

2-beskrivelse og egenskaber ved jobbet
Deltidskandidat til at deltage i design af strukturelle systemer, mekanisk styrke analyse, 3D design, integration af systemer og detaljer til fremstilling i projekter til udvikling af undersystemer (elmotor, trækkabine, forbrændingsmotor, køleenhed ) til jernbanevogne og jernbanevogne Forsker vil blive ansat.

 • Antal ansatte, der skal beskæftiges: 9
 • By, hvor personalet vil arbejde: Gebze / KOCAELİ

Særlige betingelser for kandidater
Videregående uddannelsesinstitutioner, der leverer mindst fire års bacheloruddannelse 3. års studium i maskinteknik, maskin- og produktionsteknik, maskine- og produktionsteknik, produktionsingeniør, bilteknik, luftfartsteknik, luftfartsteknik, jernbanesystemteknik, maskinteknik, maskinteknik, luftfartsteknik eller luftfartsteknik.

3-beskrivelse og egenskaber ved jobbet
Deltids kandidatforsker vil blive ansat til at deltage i syntesen af ​​katode, anode og andre elektrokemiske komponenter, der skal udvikles til lithiumionbatterisystemer, produktion af lithiumionceller, elektrokemisk karakterisering og opskalering.

 • Antal medarbejdere: 3
 • By, hvor personalet vil arbejde: Gebze / KOCAELİ

Særlige betingelser for kandidater
Videregående uddannelsesinstitutioner, der tilbyder mindst fire års bacheloruddannelse At studere i 3. år af et af institutterne for kemi, kemiteknik, materialevidenskab, materialeteknologi, kemi- og procesteknik, kemi- og procesteknik, metallurgiteknik, materialeteknik, polymerteknik, polymerteknik eller Fiber- og polymerteknik.

ANVENDELSESPROCESS

a) For at ansøge om annoncen er det nødvendigt at registrere sig i Jobansøgningssystemet på internetadressen “kariyer.tubitak.gov.tr” (Når du opretter et CV til ansøgning, skal alle nødvendige dokumenter føjes til systemet elektronisk). Ansøgninger accepteres ikke undtagen for ansøgninger, der foretages via jobansøgningssystemet.

b) Ansøgninger skal indgives senest den 28/06/2021 kl. 17:00.

c) Ansøgninger evalueres over annonceringsreferencekoden. Kandidater vil være i stand til at ansøge ved at vælge udstationeringens referencekode fra jobansøgningssystemet. Ansøgninger, der er foretaget uden at vælge en referencekode, overvejes ikke. En kandidat vil være i stand til at ansøge om maksimalt 1 (en) stilling med en referencekode.

d) For hver referencekode I henhold til artikel (e) i afsnittet "Generelle betingelser for kandidater" vil 5 gange antallet af personale, der skal rekrutteres, blive indkaldt til et interview, der starter med den højeste score. Hvis der sidst er andre kandidater med samme score som kandidaterne, vil disse kandidater også blive indkaldt til et interview.

e) Kandidater, der vil blive indkaldt til et interview, kan få en ansøgning om forinterview (feltkundeksamen) af enhedens embedsmænd, hvis det ønskes.

f) Kandidater evalueres i henhold til erklæringen, de har indgået i jobansøgningssystemet under deres ansøgning, og ansøgningen anses for ugyldig, hvis de indtastede oplysninger er forkerte, eller hvis nogle af nedenstående dokumenter mangler.

 • University Entrance Exam Result Document (OSYM-godkendt eller internetudskrivning med en kontrolkode),
 • University Entrance Exam Placement Document (OSYM-godkendt eller internetudskrivning med en kontrolkode),
 • Nuværende studentercertifikat (internetudskrift fra universitetet eller e-forvaltning med en kontrolkode),
 • Officiel og opdateret transkription, der viser det vægtede gennemsnit af
 • Resultatdokument til fremmedsprogseksamen eller et dokument, der viser, at undervisningssproget er 100% engelsk for alle kurserne (undtagen for de kurser, der ikke er relateret til hovedfeltet under en bacheloruddannelse) (opnået og godkendt af universitetet).
 • Nuværende Curriculum Vitae (Dit resumé skal udarbejdes med farvebilleder på tyrkisk, inklusive TR ID og telefonnumre) .-
Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar