Alarko Makyol Partnerskab Vandt Bukarest Metro Udbud

Alarko Makyol Partnerskab Vandt Bukarest Metro Udbud
Alarko Makyol Partnerskab Vandt Bukarest Metro Udbud

Evalueringsudvalget for Bukarests metrooperatør Metrorex har valgt et tyrkisk joint venture til udbuddet om design og konstruktion af Bukarests internationale lufthavnsbaneforbindelse 6. metrosektion Lot 1.1: 1 fra maj til Otopeni.

Alsim Alarko Industrial Facilities and Trade Inc. - Makyol Construction Industry Tourism and Trade Inc. Joint Venture fik den højeste score (med 99.06) efter udbudskriterierne, herunder det økonomiske og tekniske bud. Til design af projektet har Yüksel Proje A.Ş. Indført af Joint Venture som den tredje støttende part i kvalifikationsdokumentet, der giver tilsagn om tilbudsgiverens tekniske og professionelle support til nøglepersonale - designchef og klausul 3 og 4 af lignende krav.

Efter evalueringsprocessen blev de fire joint ventures indsendt tekniske forslag, der opfylder minimumskravene i udbudsmaterialet. Efter evalueringen af ​​de økonomiske forslag var forslagene fra de tre konsortier fast besluttet på at gå videre til næste fase af processen.

7 Mai-Tokyo metrosektion, der vil betjene 1 stationer, er en del af metrolinje 1, der vil blive bygget fra 4 Mai station (placeret på linje 6) til Otopeni lufthavn. Linje 6 vil have en samlet længde på 14,2 km og vil have 12 stationer.

Den officielle erklæring er som følger:

Alsim Alarko-Makyol Construction Joint Venture, hvor Alarko Holding datterselskab Alsim Alarko er 50% aktionær, blev annonceret som det vindende bud i udbuddet åbnet af Bukarest Metro Authority.

I erklæringen, der blev afgivet til PDP fra selskabet, blev følgende oplysninger givet:

“Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş., hvor vores datterselskab Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. har en andel på 50%. - Makyol Construction Industry Tourism and Trade Inc. Det bud, der blev indsendt af Joint Venture på udbuddet "Bucharest International Airport Rail Link 6th Metro Section Lot 1.1: Design og konstruktion af byggeri mellem 1. maj Otopeni", åbnet af Bucharest Metro Authority (Metrorex SA), blev annonceret som vindende bud fra arbejdsgiveren. Vi forventes at blive inviteret til kontraktforhandlinger efter afslutningen af ​​de nødvendige juridiske procedurer. ”

 

Armin

sohbet

    Vær den første til at kommentere

    Yorumlar