Generaldirektoratet for minedrift og oliespørgsmål til rekruttering af 5 kontraherede it -personale

generaldirektoratet for minedrift og petroleumsspørgsmål vil rekruttere kontraheret informatikpersonale
generaldirektoratet for minedrift og petroleumsspørgsmål vil rekruttere kontraheret informatikpersonale
Tilmeld  


Ministeriet for energi og naturressourcer, Generaldirektoratet for Minedrift og Oliespørgsmål, Institut for Informationsteknologi med tillægsartikel 375 i lovdekret nr. 6, offentliggjort i Statstidende af 31/12/2008 og nummereret 27097. 8 (fem) kontraheret informatikpersonale vil blive rekrutteret med placeringen, der skal foretages i henhold til succesordren ved den mundtlige eksamen i overensstemmelse med artikel 5 i forordningen om principper og procedurer vedrørende ansættelse af kontraheret informationsteknologisk personale i stor- Skala informationsbehandlingsenheder i institutionerne.

For detaljer om annonce KLIK HER

IT -medarbejder
IT -medarbejder

Kandidater kan indsende deres ansøgninger frem til 09:08:2021 mellem 18/08/2021-23/59/59. https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr ved at bruge skærmen til jobansøgning, der bliver aktiv i den kalender, der er angivet på e-forvaltningen. Ansøgninger, der indsendes personligt eller pr. Post, accepteres ikke. Nødvendige betingelser for ansøgninger, påkrævede dokumenter, andre oplysninger om eksamensprocessen findes på vores generaldirektorats websted. http://www.mapeg.gov.tr er placeret.

Vær den første til at kommentere

Yorumlar