Dommer- og anklagemyndighed til rekruttering af 10 betjente

dommer- og anklagemyndighed
dommer- og anklagemyndighed

At blive ansat inden for anvendelsesområdet for Generalsekretariatet for Rådet for Dommere og Anklagere inden for anvendelsesområdet for artikel 657, stk. A, i lov om embedsmænd nr. 4, 10 stillinger i 2. grad og 9 stillinger i 3. grad inden for rammerne af bestemmelserne i forordningen om undersøgelse, udnævnelse og overførsel af personalet i dommer- og anklagemyndigheden. I henhold til resultaterne af konkurrencen (anvendt og/eller mundtlig) eksamen, der skal afholdes på grundlag af KPSS score for 5 og uddannelsesniveau, for i alt 10 dataforberedelse og kontroloperatørpersonale og 5 medarbejdere fra 2020. klasses personale, vil personale blive rekrutteret.

For detaljer om annonce KLIK HER

Ansøgningssted og formular

Kandidater skal personligt ansøge dommer- og anklagemyndigheden sammen med de nødvendige dokumenter ved at udfylde alle de relevante dele ved at få "2021 dataforberedelse og kontroloperatør/serviceindgangseksamen forespørgselsanmodning" tilgængelig på hsk.gov.tr Websted. Påkrævet. (Ansøgningsadresse: Safety District, Mevlana Boulevard No: 4 Yenimahalle / ANKARA)

Ansøgninger indgives personligt, og ansøgninger, der sendes via mail eller lignende, accepteres ikke.

Ansøgninger starter den 04/10/2021 og slutter den 08/10/2021 ved slutningen af ​​arbejdstiden (17:30). Ansøgninger, der ikke indgives rettidigt, anses for ugyldige.

Eksamen, der skal afholdes for dataforberedelse og kontroloperatørpersonalet, afholdes i to faser som en praksiseksamen og en mundtlig eksamen. De, der er blandt de 5 kandidater, der er 25 gange antallet af stillinger, der er annonceret i henhold til KPSS (B) Gruppescore -typer, har ret til at deltage i praksiseksamen (tastatureksamen). Praksiseksamen afholdes lørdag den 16/10/2021 kl. 09:00 i dommers- og anklagerådets bygning og dem, der har succes med denne eksamen http://www.hsk.gov.tr vil blive annonceret kl For dem, der har succes med praksiseksamen, vil der blive afholdt en mundtlig eksamen i Rådet for Dommere og Anklagere, der starter fra 26:10 den 2021/09/00.

For personalet har de, der er blandt de 5 kandidater, der er 25 gange antallet af stillinger, der er annonceret i henhold til KPSS (B) Gruppes score -typer, ret til at deltage i den mundtlige eksamen. Der afholdes en mundtlig eksamen i dommer- og anklagerådets bygning fra kl. 26:10 den 2021/09/00.

Hver kandidat vil kun kunne ansøge om en stilling, der annonceres i henhold til hans uddannelsesstatus. Kandidater, der ansøger om mere end én stilling, vurderes ikke, da deres ansøgninger vil blive anset for ugyldige.

Rail Industry Show Armin sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar